Afternoon Tea med lyxchampagne för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Afternoon Tea med lyxchampagne för två

Vill du unna dig och en vän en lyxig stund fylld med champagne och utsökta delikatesser? Då är vår Afternoon Tea för två i Stockholm det perfekta valet för dig!

Pris: 645 kr

Lämna vardagens stress bakom dig och låt dig bli bortskämd med en anrik brittisk tradition som garanterat kommer att ge er en minnesvärd upplevelse.

Upplev traditionen med stil

Börja er upplevelse med ett glas champagne

Inled er exklusiva Afternoon Tea med ett glas bubblig champagne och låt er själva bli uppvärmda av elegansen och lyxen i detta unika tillfälle.

Utforska ett bredare urval av te

Njut av en variationsrik smakupplevelse genom att testa olika tesorter under er te-stund. Ta er tid att verkligen uppskatta de subtila smaknyanserna och dofterna som varje kopp har att erbjuda.

Välj er favoritmeny

Välj mellan en klassisk engelsk meny med traditionella snittar, scones och marmelad eller en fransk meny med läckra delikatesser som laxpaté, anklevermousse och färskostar. Oavsett vad ni väljer kommer ni att bli förtjusta i den gourmetmat som serveras.

Praktisk information

  • Upplevelsen är designad för två personer, perfekt för en romantisk dejt eller en speciell stund med en nära vän.
  • Passar för personer över 18 år som vill unna sig en extra speciell fikastund.
  • Ert besök på Chaikhana i Stockholm kommer att vara en minnesvärd upplevelse som varar i 1-3 timmar.

Vad ni kan förvänta er

Ta med dig någon du tycker om och upplev en avkopplande stund fylld med goda smaker och trevligt sällskap. Låt er guidad av professionella kypare som kommer att se till att er upplevelse blir oförglömlig.

Passar perfekt som

  • En speciell present till någon du bryr dig om.
  • En romantisk gest på Alla hjärtans dag.
  • En oväntad överraskning för din mamma eller pappa.
  • En unik möjlighet att fira en jubileum eller födelsedag.

Upptäck mer med vår upplevelse

Vår Afternoon Tea för två med champagne i Stockholm är bara en av många spännande upplevelser vi erbjuder. Utforska vårt breda utbud och hitta den perfekta aktiviteten för dig och dina nära och kära. Låt oss vara din guide till en värld av lyx och elegans!

Besök oss idag och låt oss ta hand om dina behov när det gäller unika och minnesvärda upplevelser. Vi ser fram emot att få skämma bort dig och göra din vardag lite extra speciell. Välkommen till en värld av lyx och goda smaker!