Äkta mexikansk tequila- och mezcalprovning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Äkta mexikansk tequila- och mezcalprovning

Pris: 596 kr

Vill du lära dig mer om den eldiga mexikanska nationaldrycken? Då är en tequila- och mezcalprovning det perfekta sättet att utforska och njuta av dessa fantastiska destillat. Glöm mörka och dimmiga barer – här får du en autentisk upplevelse som tar dig till Mexiko på riktigt!

Vad ingår i provningen?

Under provningen kommer du att få lära dig grunderna i hur man smakar och njuter av tequila och mezcal. En certifierad Master of Tequila kommer att guida dig genom dryckernas fascinerande historia och berätta om deras tillverkningssätt. Du kommer att få prova olika sorter och lära dig skillnaden mellan tequila och mezcal, samtidigt som du kombinerar dem med läcker mat som framhäver smakerna.

Vad kan du förvänta dig?

När du anländer till provningen kommer du att mötas av ett urval av tequilasorter som väntar på att bli utforskade. Medan du provar och luktar på de olika dryckerna kommer du att lära dig hur man bäst avnjuter dem för att uppleva den fulla smakupplevelsen. Dessutom ingår en härlig cocktail, tre olika tequila-sorter och två olika mezcal, samt lättare förtäring för att komplettera din erfarenhet.

Praktisk information

  • Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i en grupp.
  • Du måste vara minst 20 år gammal för att delta.
  • Provningsupplevelsen varar ungefär i 2 timmar och är tillgänglig året om.

Varför ska du välja vår tequila- och mezcalprovning?

Genom att delta i vår provning kommer du att få en djupare förståelse för tequila och mezcal och lära dig att verkligen uppskatta deras unika egenskaper. Du kommer att få möjligheten att utforska en värld av smaker och dofter och upptäcka nya favoriter bland de olika sorterna av tequila och mezcal. Dessutom kommer du att kunna njuta av en trevlig och avslappnad stämning tillsammans med andra dryckesentusiaster.

Så se till att boka din plats redan nu och ge dig själv en oförglömlig mexikansk tequilaupplevelse i hjärtat av Stockholm! Nästa provning äger rum den 30 januari 2024, så se till att inte missa chansen att delta.

Njut av en kväll fylld av spännande smaker, intressant kunskap och härlig gemenskap – boka din plats redan idag!