Ansiktskur för en extra boost
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ansiktskur för en extra boost

Ge din hy en välbehövlig boost oavsett vilken årstid det är!

Pris: 371 kr

Är din hud i behov av lite extra kärlek och omtanke? Då är det dags att unna dig en uppfriskande och avkopplande ansiktskur i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Jönköping eller Norrköping.

Varför välja vår Ansiktskur?

  • Du kommer att bli omhändertagen av en kvalificerad hudterapeut som kommer att skräddarsy behandlingen efter din hudtyp.
  • Upptäck en frisk och välmående hy genom rengöring, peeling, återfuktning och en avslappnande ansiktsmassage.
  • Förbered dig på att slappna av i en harmonisk och avkopplande miljö medan din hud får den näring den förtjänar.

Vad kan du förvänta dig under behandlingen?

Det första steget i ansiktskuren är en noggrann rengöring och peeling för att djuprengöra och förbereda huden inför den återfuktande ansiktsmasken. Därefter kan du koppla av medan ansiktsmasken verkar lugnande och återfuktande. Avsluta upplevelsen med en lyxig ansiktsmassage för att ge din hud ny energi och lyster.

Viktig information att tänka på

Behandlingen anpassas helt efter din unika hudtyp för att ge optimala resultat. Kom ihåg att undvika att sola precis före behandlingen för bästa effekt. Varje behandlingsort har sina egna specifika villkor och tider för bokning, så se till att kontakta oss för mer information.

Passar perfekt som present till alla tillfällen

Oavsett om du letar efter en present till en vän, syster, flickvän eller lärare, så är en ansiktskur en perfekt gåva. Ge bort en upplevelse av välbefinnande och skönhet och låt mottagaren njuta av en stunds avkoppling och egentid.

Slutsats

Ge din hud den uppmärksamhet den förtjänar med en lyxig ansiktskur i en av våra utvalda städer runt om i Sverige. Upplev en stund av avkoppling och njutning med en skräddarsydd behandling som kommer att ge dig en frisk och strålande hud. Kontakta oss idag för att boka din tid och låt oss ta hand om dig på bästa möjliga sätt!