Äventyr på hästrygg
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Äventyr på hästrygg

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare, har vi turer som passar just din nivå.

Pris: 795 kr

Drömmer du om att utforska den vackra naturen på ett unikt sätt? Då är våra hästturer det perfekta valet för dig! Med en erfaren och kunnig instruktör vid din sida kommer du att få en minnesvärd upplevelse som du sent kommer att glömma.

En dag full av spännande äventyr

Dagen inleds med en träff på gården där du får möjlighet att lära känna både instruktören och hästarna. Vi ser till att du får en ordentlig genomgång innan ni ger er av på er resa. Våra ridgrupper delas upp efter erfarenhetsnivå, så du kan vara trygg i vetskapen om att du kommer att ridas på den rätta nivån för dig. Tempo och instruktioner anpassas efter gruppens förutsättningar för att säkerställa en optimal upplevelse för alla.

Upptäck naturens skönhet

Med hjälp av våra välutbildade hästar tar vi dig med på en fantastisk resa genom naturens underverk. Ridvägarna är noga utvalda för att ge dig den bästa upplevelsen. Du kommer att svepas iväg genom frodiga skogar och grönskande ängar. Njut av den friska luften och låt dig inspireras av den magnifika naturen som omger dig.

Välj rätt häst för just dig

Vi är stolta över att ha omsorgsfullt utvalda hästar som är tränade för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare kommer våra hästar att ta väl hand om dig. Du kan vara säker på att de kommer att guida dig genom äventyret på ett tryggt och säkert sätt.

Viktig information att tänka på

  • Turer finns tillgängliga för alla nivåer, från nybörjare till erfarna ryttare.
  • Åldersgränsen är cirka 14 år, beroende på tidigare erfarenhet.
  • Resa till och från gården ingår ej, så se till att ordna transport i förväg.
  • Tyvärr kan personer med funktionshinder inte delta på grund av säkerhetsskäl.
  • För att säkerställa din komfort rekommenderar vi att du klär dig i bekväma kläder som är anpassade efter säsongen. Undvik kläder med skavande sömmar och se till att ha på dig bekväma skor, gärna med en liten klack för extra stabilitet.
  • Turen är tillgänglig året runt, men vädret kan påverka möjligheterna. Vi försöker alltid anpassa oss efter väderförhållandena för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.
  • Upplevelsen tar cirka 2-3 timmar, varav 1,5-2 timmar spenderas på hästryggen.

Passar till alla tillfällen

Våra hästturer är perfekta som presenter till olika tillfällen. Överraska din mamma på Mors dag med en oförglömlig upplevelse på hästryggen. Ta med dig en vän eller din partner och njut av en unik upplevelse tillsammans. Eller varför inte ta med dig hela familjen, inklusive barn från 15 år, på en spännande tur genom naturen?

Boka din hästupplevelse idag

Tveka inte - ge dig själv eller någon du tycker om en fantastisk present att minnas. Boka din hästtur idag och upplev skönheten i naturen från en helt ny vinkel. Vår kunniga instruktör och våra vältränade hästar väntar på att ta dig med på ett äventyr du sent kommer att glömma. Kom och upplev magin på hästryggen!