Äventyrsgolf för hela familjen
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Äventyrsgolf för hela familjen

Med golfbanor som liknar de riktiga - fast i miniformat - kommer du garanterat att få en spelkänsla som inte kan jämföras med något annat.

Pris: 45 kr

Hudiksvall och Grebbestad erbjuder ett äventyr utöver det vanliga. Välkommen till Äventyrsgolf - en upplevelse som sätter ett leende på allas läppar! Här får du uppleva minigolf på en helt ny nivå.

Unika banor för alla åldrar

Äventyrsgolf är perfekt för alla åldrar, från 3 år och uppåt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfspelare kommer du att hitta banor som passar din svårighetsgrad. Välj mellan en lätt och flera svårare spelvägar och utmana dig själv och dina vänner.

Upplev spelkänslan på äkta konstgräs

På Äventyrsgolf spelar du på konstgräs som ger en spelkänsla som liknar den på en nyklippt golfbana. Bollen rullar smidigt och snabbt, precis som på en riktig green. Det är som att spela på en fullskalig golfbana, fast i en miniatyrversion.

Ett äventyr för både naturälskare och golfentusiaster

Golfbanorna i Hudiksvall är designade med omsorg, användandes endast naturmaterial för att skapa en autentisk upplevelse. Spelytan består av fint fairwaygräs och grövre ruffgräs, och sandbunkrarna är utformade med ett vitt gräs. Varje hål, från 1 till 12, är unikt designat för att ge dig den bästa spelupplevelsen möjligt.

I Grebbestad kan du njuta av äventyrsgolf året om. Här finns en 12-håls bana som erbjuder utmaningar för alla nivåer. Observera dock att anläggningen i Grebbestad är beroende av väderförhållanden, så det är alltid bra att kolla i förväg när banan är öppen.

En perfekt present till alla tillfällen

Äventyrsgolf passar som den ultimata presenten till nära och kära. Oavsett om det är julklappar till syster, bror eller vänner, eller en aktivitet för företaget, så kommer Äventyrsgolf att överträffa alla förväntningar. Ge bort en upplevelse att minnas!

Billiga presenter som inte tummar på kvaliteten

Vi erbjuder billiga presenter som garanterar en minnesvärd upplevelse. Det behöver inte vara dyrt att ge bort glädje och spänning till någon du tycker om. Dessutom är Äventyrsgolf en perfekt aktivitet för hela familjen - en present som skapar gemensamma minnen och glädje.

Våra nyheter

Halloween närmar sig och vi har speciella erbjudanden för hela familjen. Kom och upplev Äventyrsgolf i en kuslig atmosfär, där banorna är smyckade med spindelnät och pumpor. Det blir ett äventyr utöver det vanliga!

Upp till 500 kr att spendera

Äventyrsgolf är inte bara roligt, det är även ekonomiskt fördelaktigt. Med våra presentkort kan du ge bort upp till 500 kr att spendera på valfri golfupplevelse hos oss. Det ger mottagaren möjlighet att välja sin egen spelomgång och skapa sin unika äventyrsgolfupplevelse.

Sammanfattning

Äventyrsgolf i Hudiksvall och Grebbestad är den perfekta aktiviteten för hela familjen, kompisgänget eller företaget. Här får du möjlighet att spela minigolf på banor som liknar de riktiga, fast i miniformat. Utmana dig själv och dina vänner på olika svårighetsgrader och njut av spelkänslan på äkta konstgräs. Banorna är noga designade för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Ge bort Äventyrsgolf som en present och skapa minnen som varar för livet. Ta chansen att uppleva äventyrsgolf - en spelupplevelse utöver det vanliga!