Avkopplande pedikyr och professionell fotvård
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Avkopplande pedikyr och professionell fotvård

Våra kvalificerade terapeuter tar hand om dina trötta fötter med skön filning, formning och en rogivande fotmassage. Upplev ren lyx med vårt mjukgörande vattenbad och låt oss fräscha upp dina fötter till perfektion.

Pris: 695 kr

Skämma bort dina fötter med en avkopplande pedikyr på en av våra salonger! Våra kvalificerade terapeuter vet hur viktigt det är att ta hand om fötterna och kommer att ge dem den vård de förtjänar. Luta dig tillbaka och njut medan vi fräschar upp dina trötta fötter med en skön fotmassage och filar och formar tånaglarna till perfektion. Vår specialbehandling inkluderar ett mjukgörande vattenbad så att dina fötter blir mjuka och lätta igen.

Lyxig Fotvård: Filning, formning och avkopplande massage

Få dina fötter att se som nya ut när du besöker en av våra salonger, där våra specialister noggrant tar hand om nagelbanden och ger dig en lätt och avkopplande fotmassage. Det är en ren lyx att låta våra professionella terapeuter ta hand om dina fötter på ett sätt som kommer att göra att du känner dig uppfriskad och förnyad.

För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du avlägsnar eventuellt nagellack 24 timmar före behandlingen. Tiden för behandlingen varierar något beroende på salong, men vanligtvis tar det cirka 60 minuter. Hör gärna efter vilka alternativ som finns tillgängliga hos din närmaste salong.

Uppfriskande Pedikyr: Njut av avkoppling och professionell fotvård

Vi ser fram emot att välkomna dig till en av våra salonger för en uppfriskande pedikyr där vi tar hand om dina fötter på ett sätt som kommer att överträffa dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att känna dig som ny! Nedan följer några av fördelarna med vår fotbehandling:

  • Avkopplande: Luta dig tillbaka och slappna av medan vi tar hand om dina trötta fötter med en avkopplande fotmassage.

  • Vårdande: Vi vet hur viktigt det är att ta hand om fötterna. Låt oss ge dem den vård de förtjänar genom att mjukgöra dem i ett härligt vattenbad och fila och forma tånaglarna till perfektion.

  • Fräsch: Få dina fötter att se som nya ut med hjälp av våra specialister som tar hand om nagelbanden och ger fötterna den uppmärksamhet de behöver.

  • Skön: Pedikyr är ren lyx och vi vill att du ska känna det när du besöker en av våra salonger. Låt oss ta hand om dina fötter på ett sätt som kommer att få dig att slappna av och njuta av livet.

Varje steg du tar är viktigt. Bokat in en tid för en pedikyr på någon av våra salonger och låt oss ta hand om dina fötter på bästa möjliga sätt!