Avkopplande spabehandling för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Avkopplande spabehandling för två

Njut av en skräddarsydd delkroppsmassage och ansiktskur tillsammans med er nära och kära.

Pris: 938 kr

Är vardagens stress och spänningar påfrestande för er? Ta tillfället i akt och unna er en underbar spabehandling där fokus ligger på både ansikte och kropp.

Professionella terapeuter för er bästa upplevelse

Spabehandlingen utförs av skickliga massage- och hudterapeuter som är dedikerade till att ge er den ultimata avkopplingen. Ni kommer att få en välbehövlig boost för er hy och lämna salongen med en känsla av ren lycka.

Vad ni kan förvänta er

  1. Skräddarsydda behandlingar: Innan behandlingen påbörjas får ni möjligheten att diskutera era behov med terapeuterna så att ni får en personligt anpassad upplevelse.
  2. Helt avslappnande miljö: Ni kommer att omges av harmoni och ro under hela behandlingen för att ge er den ultimata avkopplingen.
  3. Förnyad energi: Efter behandlingen kommer ni att känna er uppfriskade och fulla av energi, redo att tackla vardagens utmaningar.

Unna er en frisk hy och avslappning

Upplevelsen är designad för att ni ska kunna njuta av en stund tillsammans och samtidigt vårda er hud och kropp på bästa möjliga sätt. Luta er tillbaka, slappna av och låt terapeuterna ta hand om er från topp till tå.

Höjdpunkter under behandlingen

  • Delkroppsmassage: Välj mellan en avkopplande eller behandlande massage för att lösa upp spänningar och ge er en känsla av total avslappning.
  • Ansiktskur: Från rengöring till återfuktande mask och avslutande massage för ansikte, kommer ni att lämna salongen med en strålande och frisk hy.

Perfekt för olika tillfällen

Behandlingen är idealisk för att fira speciella tillfällen eller bara för att unna er själva lite extra kärlek och omsorg. Oavsett om ni vill fira en romantisk julklapp, ett bröllopsjubileum eller bara uppskatta varandra, så kommer denna spabehandling att vara det perfekta valet.

Passar för:

  • Alla åldrar: Oavsett ålder kommer ni att njuta av denna härliga upplevelse.
  • Speciella tillfällen: Perfekt för att fira olika bröllopsjubileum eller romantiska tillfällen.
  • Presentidéer: Överraska din partner, vän eller förälder med denna lyxiga spabehandling.

Ge er själva den ultimata avkopplingen

Lämna vardagens stress bakom er och ge er själva möjligheten att njuta av en stund av ren lycka och välbefinnande. Boka er spabehandling redan idag och ge er själva den omtanke ni förtjänar.