Avkoppling på lantlig weekend med middag för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Avkoppling på lantlig weekend med middag för två

Ni får möjligheten att välja mellan en klassisk vinprovning eller en mat- och dryckesupplevelse i den mysiga vinkällaren.

Pris: 1868 kr

Vem drömmer inte om en avkopplande helg långt borta från vardagens stress och bekymmer? På Gits Gård i Falkenberg väntar en underbar weekend med middag och vinprovning mitt ute på den idylliska halländska landsbygden. Ett besök här kommer att vara som balsam för själen och ge er en stunds välbehövlig avkoppling.

En naturnära upplevelse utöver det vanliga

På Gits Gård kan ni se fram emot en övernattning för två personer, där ni vaknar upp till en lantlig frukost som sätter tonen för dagen. Middagen är en utsökt 3-rätters måltid tillagad med omsorg och med hållbarhet i fokus, vilket garanterat kommer att bli en smakupplevelse utöver det vanliga.

Vad du behöver veta om din upplevelse

  • Upplevelsen är designad för två personer i alla åldrar
  • Tillgänglig året runt för en natt och två dagar fyllda av njutning
  • Möjlighet att byta ut vinprovningen mot en unik mat- och dryckesupplevelse
  • Beläget mitt i den vackra halländska landsbygden med närhet till Falkenberg centrum, sandstränder och golfklubbar

Vad du kommer att uppleva

Ert äventyr börjar med en spännande vinprovning i den charmiga vinkällaren på gården. Ni kommer att få lära er mer om olika viner och deras smaker, vilket skapar en perfekt inledning på er helg. Efter vinprovningen får ni avnjuta en exklusiv 3-rättersmiddag med noggrant utvalda råvaror, varav många kommer direkt från gården eller närliggande producenter. Måltiden tillagas med kärlek och expertis i gårdens kök och kommer att vara en kulinarisk resa för era smaklökar. På morgonen väntar en lantlig frukost som ger er energin ni behöver för dagen.

Passar perfekt för olika tillfällen

Denna lantliga weekend är inte bara perfekt som en romantisk getaway för två, utan även som en present till någon speciell. Oavsett om ni vill fira guldbröllop, födelsedagar eller bara njuta av sommaren tillsammans, är detta en upplevelse som passar för alla tillfällen. Ge bort en minnesvärd upplevelse till någon du tycker om och skapa vackra minnen tillsammans.

Släpp vardagen och omfamna lyxen

Välj att ta steget bort från vardagens stress och bekymmer och istället omfamna lugnet och lyxen på Gits Gård. Med närheten till både naturen och stadens puls erbjuder denna lantliga weekend en perfekt balans mellan avkoppling och utforskning. Låt er bli omhändertagna av den vänliga personalen och njut av varje stund tillsammans.

Boka er drömhelg redan idag

Ge er själva eller någon särskild möjligheten att uppleva en weekend som är utöver det vanliga. Skäm bort er med en weekend på Gits Gård och låt er förtrollas av den halländska landsbygdens charm och skönhet. Väntan är över - boka er drömresa redan idag och ge er själva något att se fram emot!