Babysim och simskola för barn - 8 lektioner
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Babysim och simskola för barn - 8 lektioner

Ta del av åtta spännande lektioner under en hel termin och se hur ditt barn utvecklas och växer i vattenvanan.

Pris: 1200 kr

Att gå på babysim är en av de mysigaste sakerna du kan göra tillsammans med din bebis. Det är inte bara en stund av närhet och glädje, det är också en möjlighet att lära sig viktiga färdigheter som kan vara livsviktiga för ditt barn. Vår baby- och minisimkurs erbjuder er nu chansen att tillsammans utforska vattenets underbara värld.

Tre olika simskolor för olika åldrar

Vi har skapat tre olika simskolor för att passa olika åldersgrupper och behov. Oavsett om din bebis är mellan 0-12 månader, eller om du har ett lite äldre barn mellan 1-5 år, eller till och med om ditt barn är över 4 år, har vi en perfekt kurs för er.

Babysim - Upplev vattnets magi med din nyfödda bebis

Vår Babysim-kurs är framtagen speciellt för bebisar mellan 0-12 månader och ger er en unik möjlighet att utforska vattnet tillsammans. Kursen sträcker sig över åtta lektioner á 30 minuter och är fylld med glädje och spännande aktiviteter. Genom bus och lek kommer vi introducera övningar som hjälper din bebis att känna sig trygg och lära sig att röra sig i vattnet. Vi utforskar bland annat flytande, balansering, hoppande och mycket mer! Som förälder är du alltid med i vattnet under våra kurser för att skapa en trygg och säker miljö för din bebis.

Minisim - Upplev äventyret i vattnet med ditt lite äldre barn

Om ditt barn är mellan 1 och 5 år är vår Minisim-kurs det perfekta valet. Här får ni möjlighet att fortsätta er resa i vattnets magi och uppleva spännande äventyr tillsammans. Under åtta lektioner kommer vi att fokusera på att stärka ditt barns vattenvana och utveckla deras simfärdigheter på ett lekfullt sätt. Genom olika övningar och aktiviteter kommer vi att träna på grundläggande simtekniker och ha roligt tillsammans i vattnet.

Simskola - För barn över 4 år som vill ta sin simning till nästa nivå

För de lite äldre barnen över 4 år erbjuder vi också vår populära Simskola-kurs. Här får ditt barn möjlighet att verkligen utveckla sina simfärdigheter och ta sin simning till nästa nivå. Under åtta lektioner kommer vi att arbeta med olika simtekniker och fokusera på att förbättra både teknik och uthållighet. Våra erfarna kursledare kommer att utmana ditt barn och ge dem möjlighet att växa inom simningen.

Varför välja våra simkurser?

Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ och engagerande simupplevelse för dig och ditt barn. Här är några anledningar till varför du borde välja våra simkurser:

  • Upplevelsen är både rolig och lärorik för både dig som förälder och ditt barn.
  • Vi erbjuder tre olika simkurser för olika åldersgrupper, så att du kan hitta rätt kurs för ditt barns behov.
  • Våra kursledare skapar en positiv och inspirerande miljö där barnen får möjlighet att utforska vattnet på sitt eget sätt.
  • Vi strävar efter att skapa en trygg och säker miljö där föräldrar alltid är med i vattnet under lektionerna.
  • Vi anpassar all undervisning efter barnens olika åldrar och utvecklingsnivåer.
  • Vi erbjuder åtta lektioner á 30 minuter för att ge dig och ditt barn tillräckligt med tid att öva och utvecklas.
  • Vi har flera kursstarter per år, både på höst- och vårterminen, så att du kan hitta en tid som passar just er.

Boka din plats idag!

Babysim är en fantastisk upplevelse som du inte vill missa! Ta med din lilla skatt på en resa in i vattenets underbara värld och se hur ditt barn utvecklas och växer i vattnets magi. Boka din plats idag och ge er själva en rolig och lärorik aktivitet att göra tillsammans!

Vänligen observera att erbjudandet endast gäller för nya kunder.