Bo i en skogssvit på Trakt Forest Hotel
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Bo i en skogssvit på Trakt Forest Hotel

Ni kommer att vakna upp till en fantastisk utsikt över skogen och dess invånare, och när ni lägger er kommer ni att somna till en stjärnklar himmel genom takfönstret ovanför er.

Pris: 7400 kr

Vill ni ha en oförglömlig vistelse mitt ute i skogen? Då är vår svit, belägen högt uppe bland trädkronorna, det perfekta valet. Här kommer ni att befinna er i hjärtat av naturen, omgiven av lugnet och friden som bara skogen kan erbjuda.

Ett boende som förenar modern design med en nära koppling till naturen.

Vår svit, som sträcker sig över ca 30m2, utstrålar en modern skandinavisk design. Med fullt glasade väggar från golv till tak ges ni möjlighet att smälta samman med den omgivande naturen på ett sätt som kommer att ta er andan ur.

Låt er omfamnas av stillheten och långt ifrån stadens stress och ljud.

Det finns inget som kan jämföras med att känna lugnet infinna sig när mörkret faller i skogen. Tänd en sprakande brasa i kaminen och luta er tillbaka i soffan. Den här stunden är bara er och naturen.

En smakupplevelse som är ett måste.

Glöm inte boka bord i vår restaurang om ni vill avnjuta en smakrik och välkomponerad middag under er vistelse. Vår kock använder sig uteslutande av lokala råvaror för att ge er den bästa möjliga matupplevelsen.

En frukostkorg utöver det vanliga.

På morgonen väcks ni av doften från färskt bröd och lokalt producerade råvaror som levereras till er svit. Låt er omfamnas av den ljuva smaken av kaffe och njut av frukosten på en plats där naturen är ert enda sällskap.

Hållbarhet i fokus - ett boende med en historia att berätta.

För att ta extra vara på naturen är vårt huvudhus, där ni checkar in, byggt med virke från den stora skogsbranden i Västmanland 2014. Vi är stolta över att kunna erbjuda er en upplevelse som är både unik och miljömedveten.

Viktig information - Förbered er på en vandring genom skogen

Det är viktigt att ni är medvetna om att det krävs en kort promenad på cirka 300 meter genom skogen från parkering/incheckning till era sviter. Om ni behöver hjälp med att transportera era väskor finns det vagnar att låna.

En upplevelse för den perfekta get-away

Området där våra sviter befinner sig är fritt från WiFi, vilket gör att ni verkligen kan koppla av och njuta av tystnaden. För att säkerställa en lugn och avslappnad atmosfär, kräver vi att minst en person i sällskapet är över 18 år.

Tillgänglig året runt - upplev skogen i alla årstider

Ni kan boka vår svit när som helst på året och vi garanterar er en oförglömlig upplevelse oavsett vilken årstid ni väljer.

Välkommen in för att ta del av våra fantastiska upplevelser och få personliga rekommendationer från våra kunniga medarbetare.

Passar tillfällen då ni vill skapa minnen tillsammans

Vår svit är perfekt för par som vill fira något speciellt. Oavsett om det är en bröllopspresent, en årsdag eller bara ett tillfälle då ni vill ge er själva något extra, så kommer ni att skapa minnen för livet.

Njut av en unik hemester - ett tips för era nästa äventyr

Är ni sugna på att utforska Sverige och vill ha något utöver det vanliga? Vårt boende i skogssviten erbjuder er en unik och hållbar upplevelse som kommer att vara ett minne för livet. Ge er själva chansen att koppla av och njuta av naturens underverk i en bekväm och lyxig miljö.