Bo mitt i vildmarken med all-inclusive
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Bo mitt i vildmarken med all-inclusive

Njut av att bo i lyxiga safaritält mitt i vildmarken, bara ett stenkast från vattnet.

Pris: 4388 kr

På Vristulvens Glamping får du det bästa av båda världarna - en unik naturupplevelse kombinerat med bekvämligheten och lyxen av hotellstandard. Unna dig och din partner eller vän två dagar fullspäckade med spännande aktiviteter, fascinerande naturupplevelser och fantastisk mat. Kan det bli bättre än så?

Bo två nätter i lyxiga safaritält precis vid vattnet

Tälten är rymliga med en yta på hela 24 kvm och inredda i en autentisk vildmarkstema. När du kliver in i tältet möts du av en varm och välkomnande atmosfär. För att göra upplevelsen ännu mer speciell har vi utrustat tälten med elektriska kaminer, så att du kan hålla dig varm och bekväm även under svalare kvällar.

Få en helt unik naturupplevelse för dig och en vän

Vår glampingupplevelse är perfekt för dig som vill komma bort från vardagens stress och få en verklig kontakt med naturen. Du och din nära och kära kommer att få uppleva den orörda vildmarken på nära håll och skapa minnen som varar för livet. Det är en chans att komma bort från stadens brus och bara vara i nuet, omgiven av makalös skönhet.

Alla aktiviteter och måltider ingår

När du bokar vår glampingupplevelse får du inte bara en underbar naturupplevelse, utan också chansen att delta i en mängd spännande aktiviteter. Dag två blir en renodlad aktivitetsdag, där du kan välja mellan att paddla, cykla, vandra i skogarna, delta i en femkamp, fiska eller njuta av ett avkopplande vildmarksspa. Du kommer aldrig att ha tråkigt!

För att du ska kunna fokusera på att njuta av din vistelse har vi även inkluderat alla måltider under din vistelse. Måltiderna levereras delvis förberedda, så att du själv kan tillaga dem över öppen eld. Frukosten är dessutom helt färdig och väl förberedd för dig att hämta i ett kylskåp. Allt för att göra din glampingupplevelse så bekväm och avkopplande som möjligt.

Unna dig en helg att minnas eller ge bort som en present

Vår glampingupplevelse passar perfekt som en weekend-getaway för dig och din partner eller som en speciell övernattning för att fira en födelsedag, jubileum eller förlovning. Det är också en perfekt present till någon du tycker om, då det är en upplevelse som kan delas och skapa värdefulla minnen tillsammans.

Fånga sommarens magi med våra nyheter

Glamping med all-inclusive i Mariestad är en av våra nyheter för sommaren. Vi har skapat denna unika naturupplevelse med dig i åtanke, så att du kan fånga sommarens magi och njuta av allt det bästa som naturen har att erbjuda.

Boka din glampingupplevelse idag!

Ta chansen att uppleva något extraordinärt och boka din glampingupplevelse redan idag! Vi garanterar att du kommer att bli överväldigad av den oförglömliga naturen, de spännande aktiviteterna och den underbara maten. Välkommen till Vristulvens Glamping - där lyx möter vildmark!