Bowls för både stora och små
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Bowls för både stora och små

Vill du testa en sport som kräver precision och skicklighet?

Pris: 150 kr

Bowls är en spännande sport med ojämnt formade klot som erbjuder en utmaning för både stora och små. Det är en perfekt aktivitet att göra tillsammans med vänner eller familj för en rolig och minnesvärd upplevelse.

Passar alla åldrar och alla nivåer

Bowls är en sport som passar alla åldrar, oavsett om du är ung eller gammal. Spelet kan spelas året om och ger dig möjlighet att utmana dina nära och kära i en spännande match. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare, kommer du att njuta av att testa din skicklighet i detta historiska spel.

En sport med historia och tradition

Bowls liknar boule och boccia, men skiljer sig genom användningen av asymmetriska klot som inte rullar rakt på grund av sin ojämna viktfördelning. Spelet har sina rötter från 1200-talets England och har fått ökat intresse sedan det började sändas på tv. Nu har du chansen att själv prova på denna spännande sport och ta del av dess traditioner.

En rolig och annorlunda upplevelse

Att spela bowls är inte bara en sport, det är också en rolig och annorlunda upplevelse som du sent kommer att glömma. Samla dina vänner eller familj och ge dem möjligheten att testa något nytt och spännande tillsammans. I Lysekil är priset för två personer, men det rekommenderas att vara fyra för att få en optimal match.

Bra att veta om upplevelsen

  • Upplevelsen är för en eller två personer beroende på ort.
  • Passar alla åldrar och nivåer.
  • Spelas året om.
  • Varaktighet: 1,5 timme.

Upptäck nya möjligheter med bowls

Ge dig själv och dina nära och kära chansen att prova på en sport med tradition och spänning. Bowls är en aktivitet som passar alla och ger dig en unik möjlighet att testa din skicklighet på ett annorlunda sätt. Ta chansen att skapa nya minnen och upplev en dag fylld av skratt och spänning på bowlsbanan i Stockholm. Ge en present som inte bara är underhållande, utan också minnesvärd och annorlunda.

Prova på Bowls i Stockholm idag och ta del av en spännande och rolig upplevelse som du sent kommer att glömma!