Champagneprovning - Prova nya smaker
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Champagneprovning - Prova nya smaker

Genom att delta i denna provning blir du en del av en exklusiv gemenskap av champagneentusiaster som delar din passion för detta gyllene dryck.

Pris: 746 kr

Är du redo att ge dig själv eller någon du älskar en oförglömlig upplevelse? Då är vår exklusiva champagneprovning det perfekta valet. Låt dig förföras av de flödande bubblorna och upptäck en värld av lyx och elegans.

En unik provning för champagneälskaren

Vår champagneprovning erbjuder dig en exklusiv möjlighet att dofta, smaka och utforska marknadens mest exklusiva champagnesorter.

Utforska champagnens värld

Din champagneresa börjar med en välkomstdrink och en introduktion till champagnevärlden av en erfaren expert. Du kommer att tas med på en resa genom champagnens fascinerande historia och lära dig om dess tillverkningsprocess och geografiska ursprung. Detta ger dig en djupare förståelse och uppskattning för den dryck som du kommer att njuta av.

Prova de bästa champagnesorterna

Under provningen kommer du att få möjlighet att prova fem olika sorters champagne av högsta kvalitet från det berömda distriktet Champagne. Varje glas kommer att avslöja nya smaker och aromer som kommer att kittla dina sinnen och ge dig en uppslukande upplevelse. Du kommer att få utforska skillnader i druvsorter, jordmån och produktionsmetoder som sätter varje champagne isär.

Välkommen till champagnens värld

När du kliver in i vårt exklusiva provningsrum kommer du att känna dig omhändertagen och välkommen. Atmosfären är elegant och avslappnad, vilket skapar den perfekta miljön för att njuta av ditt champagneprovningsäventyr. Vårt passionerade team av experter finns där för att guida dig genom upplevelsen och svara på alla dina frågor.

Viktig information att hålla i åtanke

För att få ut det mesta av din champagneprovning rekommenderar vi att du undviker starkt doftande parfymer samt att dricka alkohol före provningen. Detta hjälper dig att uppskatta champagnens subtila dofter och smaker på bästa möjliga sätt.

Passar perfekt som present

Vår exklusiva champagneprovning är den perfekta presenten för alla tillfällen. Oavsett om det handlar om att fira ett guldbröllop, överraska någon på deras 30-årsdag eller bara visa uppskattning till din älskade, kommer vår provning att säkerställa en minnesvärd och särskild stund.

Vi erbjuder provningar i Stockholm, Göteborg och Bromma för att du ska kunna njuta av denna upplevelse oavsett var du befinner dig. Var noga med att fånga denna unika chans att uppleva champagnens magi på första parkett.