Ciderprovning i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ciderprovning i Stockholm

Du kan förvänta dig en personlig och professionell upplevelse där du får möjlighet att ställa frågor, lära dig mer och verkligen fördjupa dig i ämnet.

Pris: 337 kr

Välkommen till en unik ciderprovning i Stockholm, där du får möjlighet att upptäcka den sofistikerade världen av cider. Vi tar dig med på en spännande smakresa där du kommer att få prova fem olika lagrade cidrar, tillverkade av 100% naturliga ingredienser utan artificiella smakämnen. Det här är ingen vanlig provning, det här är ett riktigt traditionellt hantverk!

Följ med på en smakupplevelse utöver det vanliga

Cider är ofta underskattad och förbisedd, men det är dags att ändra på det. Vår erfarna sommelier kommer att guida dig genom en resa där du kommer att lära dig allt om cider - från dess grundsmaker till tillverkningsmetoder och unika egenskaper.

Prova fem utvalda cider tillsammans med spännande smakbitar

Under provningen kommer du att få prova fem olika cidrar från olika delar av Europa. Varje cider har sin egen karaktär och unika smakprofil. Tillsammans med cidrarna kommer du också att få smaka på spännande och passande smakbitar som förstärker och kompletterar smakupplevelsen.

En professionell och personlig sommelier vid din sida

Vår sommelier är inte bara en expert inom cider, utan även en passionerad och kunnig guide som kommer att ge dig insikt och kunskap om ciderns värld.

Upplev cider på ett nytt sätt

Efter denna ciderprovning kommer du att se på cider på ett helt nytt sätt. Du kommer att uppskatta dess nuanserade smaker, dess perfekta balans mellan sött och syrligt och dess otroliga mångfald. Cider är inte bara en dryck att dricka i brist på annat - det är en dryck som kan erbjuda en unik och spännande smakupplevelse.

Viktig information att tänka på

För att få en optimal smakupplevelse rekommenderar vi att du undviker att dricka alkohol innan provningen. Dessutom är det bra att veta att denna upplevelse passar perfekt som en present till någon som firar bomullsbröllop (1 år), 20-års present, 25-års present eller som en speciell överraskning till mamma.

Boka din plats idag!

Passa på att utforska den spännande världen av cider genom att delta i vår ciderprovning i Stockholm. Låt oss ta med dig på en smakresa som kommer att utmana dina smaklökar och ge dig en ny förståelse för denna fantastiska dryck. Vi ser fram emot att välkomna dig till en provning där vi garanterar en säljande och unik upplevelse.