En månads boot-camp-träning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

En månads boot-camp-träning

Så oavsett om du behöver en extra push för att komma igång eller bara vill bli en bäst i klassen – Military Fitness Training är för dig.

Pris: 795 kr

Är du redo att ta din träning till en helt ny nivå? Då är Military Fitness Training något för dig! Ge bort eller prova på en hel månads intensiv träning inspirerad av boot camp i armén. Vår unika träningsform ger dig den perfekta kombinationen av disciplin, motivation och en stark gruppdynamik. Träningens upplägg är utformat av erfarna instruktörer med militär bakgrund som vet hur man motiverar till toppresultat.

Träna som en äkta soldat - Utomhus i naturen!

Sluta begränsa din träning till trånga gym och utdaterade mirakelkurer. Med Military Fitness Training tar vi träningen utomhus och använder naturen som vår träningslokal. Inga tråkiga maskiner eller lyftande vikter här. Våra instruktörer ser till att varje träning blir en spännande och utmanande upplevelse där varje dike, träd och hinder blir ditt träningsredskap. Och du kan vara säker på att det inte blir någon pennalism - våra instruktörer finns med varje steg på vägen för att hjälpa och peppa dig.

En intensiv och motiverande träningsupplevelse

Military Fitness Training är inte bara en vanlig träningsform. Det är en unik upplevelse som ger dig motivation och inspiration från både instruktörer och gruppen du tränar med. Här finns ingen plats för tråkiga ensamträningar eller brist på motivation. Varje träningspass är fyllt med energi, glädje och en stark gruppdynamik. Tillsammans kämpar vi oss igenom utmaningarna och når nya höjder. Våra instruktörer finns alltid där för att stötta och guida dig genom hela passet.

Mätbara resultat efter en månad

Efter en hel månads Military Fitness Training kommer du att märka en tydlig skillnad i din träning. Den intensiva och disciplinerade träningen kommer att ge dig resultat du tidigare bara kunnat drömma om. Du kommer att bli starkare, mer uthållig och få en bättre kroppskontroll. Och det bästa av allt - du kommer att bygga upp din självdisciplin och få en starkare psykisk förmåga. Det är dags att sluta gå runt i cirklar och ta din träning till nästa nivå med Military Fitness Training.

Viktig information att ha i åtanke

För att delta i Military Fitness Training behöver du ha oömma kläder som tål smuts och ett öppet sinne för utmaningar. Träningspassens längd varierar men räkna med att spendera mellan 1-1,5 timme vid varje pass. Upplägget sker i grupp vilket ger en extra dimension till träningsupplevelsen.

Varför inte prova på Military Fitness Training tillsammans?

Är du trött på att träna ensam och letar efter en rolig och utmanande upplevelse? Då är Military Fitness Training perfekt för dig och din partner, kompis eller familjemedlem. Tillsammans kan ni kämpa er igenom utmaningarna, stötta varandra och skapa minnen för livet. Ge bort den ultimata träningsupplevelsen och visa att ni kan göra allt tillsammans.

Välkommen till Military Fitness Training - Träna som en äkta soldat och nå dina träningsmål!