Endurokurs på Gotland
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Endurokurs på Gotland

Är du sugen på att testa något nytt och utmanande? Då är det dags att prova på Enduro-körning på vackra Gotland!

Pris: 1125 kr

Med den här introduktionskursen får du chansen att lära dig grunderna i Enduro och uppleva äkta motorcykelkörning i naturnära terräng.

Vad ingår i kursen?

  • Halvdags introduktionskurs till Enduro
  • Säkerhetsutrustning och handledning ingår
  • Provkörning på vacker skogsslinga
  • Kan genomföras med eller utan MC-körkort

Upplevelsen

Under denna adrenalinstinna upplevelse kommer du att få provköra de lättkörda elektriska enduromotorcyklarna KTM Freeride E. Du kommer att utrustas med personlig skyddsutrustning och få grundläggande instruktioner innan du ger dig ut på en spännande skogsslinga. Här kommer du att åka på olika slingor och stoppa för att få värdefulla körtips från din erfarna handledare.

För vem passar det?

Denna upplevelse är perfekt för alla åldrar och kan genomföras med eller utan MC-körkort. Oavsett om du är ute efter motorsport, adrenalin eller letar efter en perfekt present till honom, killar, bror, eller som en 25-års, 20-års eller 18-års present, så är Enduro-kursen något för dig!

Varför Enduro på Gotland?

Gotland erbjuder en unik terräng som är perfekt för Enduro-körning. Med sina vackra skogar och utmanande stigar kommer du garanterat att få en oförglömlig upplevelse som du sent kommer att glömma.

Boka din plats idag!

Ta chansen att uppleva äkta Enduro-körning på vackra Gotland. Lär dig grunderna, testa dina gränser och njut av spänningen i att köra i tuff terräng. Boka din plats redan idag och ge dig själv eller någon annan en minnesvärd upplevelse som kommer att sticka ut från mängden. Välkommen till en värld av motorcykeläventyr!