Exklusiv flygtur i luftballong
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Exklusiv flygtur i luftballong

Med möjlighet att välja valfri plats i Västsverige är detta en unik chans att utforska och uppleva vackra områden såsom Göteborg, Varberg och Kungsbacka.

Pris: 13500 kr

En privatflygning uppe i det blå är den ultimata upplevelsen av frihet och lyx. Ta med dig dina nära och kära och njut av en timmes avkoppling där ni glider över hustak och trädtoppar.

En exklusiv upplevelse för upp till fem personer

Denna unika upplevelse är skräddarsydd för dig och upp till fyra vänner eller familjemedlemmar. Tillsammans kan ni njuta av total stillhet och en fantastisk utsikt över landskapet. Flygtiden sträcker sig upp till 60 minuter, vilket ger er gott om tid att verkligen suga åt er av naturens skönhet.

Välj din favoritdestination i Västsverige

Med denna upplevelse har du möjligheten att välja var ni vill flyga inom Västsverige. Oavsett om ni är sugna på att upptäcka Göteborgs stadspuls eller föredrar en mer naturnära upplevelse i Bohuslän, finns det något för alla. Njut av den flexibilitet som denna upplevelse erbjuder och gör det till en dag att minnas.

Vad kan du förvänta dig under flygningen?

Denna intim och exklusiva ballongflygning tar dig och dina nära och kära på en magisk resa över Bohusläns vackra områden. Flygningen inleds med att ni träffar er pilot som kommer guida er genom upplevelsen. Efter en grundlig säkerhetsgenomgång hjälper ni till att förbereda ballongen inför flygning. Glädjen och spänningen är påtaglig när ni ser ballongen fyllas av luft och stiga mot himlen.

Att flyga i luftballong är inte bara en unik upplevelse, det är också ett av de säkraste sätten att färdas i luften. Ballongen är tillverkad av icke brännbart material och landningen är alltid mjuk och behaglig. Ni kan känna er trygga i vetskapen om att er pilot har stor erfarenhet och kommer landa på bästa möjliga plats.

Efter landning får ni möjlighet att hjälpa piloten att vika ihop och packa ner ballongen. Detta är ett spännande tillfälle att lära er mer om ballongflygning och få en inblick i hur det fungerar bakom kulisserna. Som avslutning på upplevelsen kommer ni delta i en ceremoni där ni blir döpta efter landningsplatsen, en gammal tradition som ger det hela en unik touch. Efteråt bjuds ni på en välsmakande picknick där ni kan reflektera över den fantastiska upplevelsen ni precis varit med om.

Viktig information att tänka på

Det är viktigt att vara medveten om att denna upplevelse är väderberoende. Era säkerhetsåtgärder är alltid av högsta prioritet, vilket innebär att flygningen kan behöva skjutas upp eller bokas om om vädret inte tillåter en säker flygning. Ni behöver vara minst 140 cm långa för att delta.

Vi rekommenderar att barn under 18 år reser i sällskap med en vuxen eller har skriftligt tillstånd från målsman. För gravida eller personer med allvarliga hjärtproblem rekommenderas det inte att flyga i luftballong. Tyvärr har arrangören ingen möjlighet att ta med rullstolsburna personer på denna upplevelse.

Passar utmärkt som present

Denna unika upplevelse är perfekt som present till olika tillfällen. Oavsett om du vill överraska någon på deras födelsedag, fira ett bröllopsjubileum eller bara ge någon ett minne för livet, är en privatflygning i luftballong en gåva som kommer att imponera. Upplevelsen passar både män och kvinnor i alla åldrar och är något som kan njutas av ensam, som par eller tillsammans med familj eller vänner.

Oavsett vilket tillfälle du letar efter en present till, kan vi garantera att en privatflygning i luftballong kommer att göra mottagaren mycket glad och ge dem minnen för livet.