Exklusiv spabehandling
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Exklusiv spabehandling

Med en kombination av delkroppsmassage och ansiktskur kommer du att känna dig som ny.

Pris: 671 kr

Vem vill inte känna sig avslappnad, stressfri och omhändertagen för en stund? Låt dig själv njuta av en lyxig spabehandling som fokuserar på både din kropp och ditt ansikte.

Professionell behandling

Denna exklusiva spabehandling utförs av en erfaren och professionell massage- och hudterapeut som är dedikerad till att ge dig den ultimata avslappningsupplevelsen. Du förtjänar att bli bortskämd och omhändertagen.

Vad du kan förvänta dig

När du anländer till spainrättningen kommer du att mötas av en lugn och harmonisk miljö där du genast kan slappna av. Efter en konsultation med terapeuten skräddarsys din delkroppsmassage efter dina behov och önskemål. Du har valet mellan en avkopplande eller behandlande massage.

Efter den underbara delkroppsmassagen är det dags att ge ditt ansikte lite extra kärlek och omsorg. En noggrann rengöring förbereder din hud för den näringsrika ansiktsmasken som återfuktar och ger näring åt din hud. Avslutningsvis får du en uppfriskande ansiktsmassage som får dina ansiktsmuskler att slappna av och din hy att stråla av fräschör och energi.

Viktig information

Din behandling kommer att skräddarsys efter din hudtyp och behov för att säkerställa ett optimalt resultat. Vi rekommenderar att du undviker att sola precis innan din upplevelse för bästa resultat.

Perfekt tillfälle

Denna exklusiva spabehandling är perfekt för alla åldrar och passar utmärkt som en present till någon speciell i ditt liv. Ge bort en upplevelse av avkoppling och välbefinnande till någon du bryr dig om.

Slutsats

Unna dig själv eller någon du tycker om en unik och avkopplande spabehandling som kommer att ge dig en känsla av lyx och välbefinnande. Ta tillfället i akt att skämma bort dig själv eller någon du bryr dig om med denna exklusiva upplevelse.