Få mer självförtroende med 3D-Ögonbryn
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Få mer självförtroende med 3D-Ögonbryn

Med hjälp av giftfria och allergivänliga pigment kan du få vackra och perfekta bryn utan bekymmer.

Pris: 1875 kr

Välkommen till en värld av naturligt vackra ögonbryn med hjälp av den populära och effektiva tekniken 3D-Ögonbryn Microblading. Ge dina bryn möjligheten att nå sin fulla potential och se fantastiskt vackra ut varje dag. Perfekt för dig som vill förbättra ditt utseende utan att behöva använda makeup varje dag eller som lider av allergier mot traditionell kosmetika.

Varför välja 3D-Ögonbryn Microblading?

  • Skapar ett fullständigt naturligt utseende
  • Giftfri och allergivänlig metod
  • Perfekt för personer med håravfall eller allergier mot makeup

Vad du behöver veta innan behandlingen

  • Upplevelsen är individuell och skräddarsydd för varje person
  • Kräver att du är minst 18 år gammal
  • Behandlingen tar vanligtvis ca 1-2 timmar

Hur fungerar Microblading?

Microblading är en avancerad teknik där hårfina strån av pigment tatueras in i det översta hudlagret på ögonbrynen. Det ger möjlighet att skapa ögonbryn med precis den form och fyllighet som passar dig bäst.

Vad händer under behandlingen?

Behandlingen börjar med en konsultation där du får all information du behöver om processen. En passande form för dina ögonbryn väljs ut och när du är nöjd börjar själva tatueringsprocessen. Efter ca en timme är behandlingen klar och du får noggrann information om hur du ska vårda dina nya ögonbryn för bästa resultat. Ett återbesök rekommenderas för att säkerställa att dina bryn ser fantastiska ut längre.

Viktig information inför behandlingen

Innan du genomgår Microblading-behandlingen är det viktigt att undvika sol, alkohol och blodförtunnande mediciner. Undvik även att färga, vaxa eller plocka dina bryn en vecka före behandlingen för att säkerställa bästa resultat.

Sammanfattning

Ge dig själv förtroendet att vakna upp varje dag med vackra och naturliga ögonbryn genom 3D-Ögonbryn Microblading. Perfekt för alla som vill förbättra sitt utseende utan onödigt krångel. Vårt erfarna team i Stockholm, Huddinge kommer att guida dig genom hela processen och se till att du får de ögonbryn du alltid drömt om. Njut av ett liv med perfekta ögonbryn varje dag!