Fånga ditt ögonblick på familjefoto
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Fånga ditt ögonblick på familjefoto

I grundpaketet ingår en bild som ni får ta med er hem, men ni har också möjligheten att köpa till fler bilder på plats.

Pris: 596 kr

En bild säger mer än tusen ord, eller hur? Med en fin familjebild kan ni skapa ett minne som kommer att hålla hela livet - eller till och med för flera generationer! Dessutom inkluderar vi sminkning av en person i familjen innan fotograferingen för att verkligen förgylla upplevelsen.

Fånga stunden i en unik familjebild

Vill ni ha er familjebild med ett jultema eller föredrar ni en mer tidlös stil? Hos oss får ni välja det som passar er bäst. Vi erbjuder även möjligheten att ta med er den bästa bilden hem, så ni behöver inte oroa er för att missa chansen att ha en fantastisk familjebild på väggen.

För upp till fem personer

Upplevelsen är skräddarsydd för en familj på upp till fem personer. Det spelar ingen roll vilken ålder ni har, vi vet hur viktigt det är att fånga ögonblicket oavsett var ni befinner er i livet.

Vad ingår i upplevelsen?

Under fotograferingen kommer ni att få ta singelbilder av varje individ, parbilder av föräldrarna, syskonbilder och självklart en härlig familjebild som sätter tonen för er gemenskap. Vi kommer att ta en mängd olika bilder så att ni sedan fritt kan välja era favoriter.

I Stockholm erbjuds även sminkning av en person i familjen före fotograferingen för att verkligen förhöja upplevelsen. I Linköping ingår 5 digitala bilder, ett privat webbgalleri, 1 st printad förstoring i storleken 24x30 cm samt fika med förfriskningar. Ni har också möjligheten att köpa fler kopior och förstoringar på plats.

Varför välja en familjefotografering?

Tiden går så otroligt snabbt och det är lätt att vissa perioder i livet börjar falna bort efter ett tag eller till och med helt glöms bort. För att undvika att detta händer kan vi erbjuda er möjligheten att stanna upp och fånga ögonblicket med hjälp av en familjefotografering. På så sätt kan ni alltid återbesöka de speciella stunderna och minnena som ni skapat tillsammans som familj.

Viktig information att veta

För att delta i fotograferingen måste barn under 18 år vara i sällskap av en målsman. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga och säkra under hela upplevelsen.

Missa inte våra andra fotograferingar

Utöver vår populära familjefotografering erbjuder vi även Gravidfotografering och Parfotografering. Så oavsett om ni väntar tillökning i familjen eller vill fira er kärlek med en speciell fotografering för er som par, har vi upplevelsen för er.

Släpp loss er kreativitet!

Vårt mål är att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för er som familj. Luta er tillbaka och låt oss ta hand om allt det praktiska samtidigt som ni släpper loss er kreativitet framför kameran. Vi ser fram emot att få skapa fantastiska bilder tillsammans med er och hjälpa er att förvandla ögonblicket till ett minne för livet.