Fartfylld cykling downhill i Järvsö cykelpark
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Fartfylld cykling downhill i Järvsö cykelpark

Varje åk bjuder på något nytt att upptäcka och som nybörjare kommer du definitivt att upptäcka hur kul det är att cykla downhill.

Pris: 1345 kr

Sommaräventyr i svenska fjällen: Cykla downhill på Järvsöbacken!

Upplev de svenska fjällen på sommarhalvåret med en fartfylld dag på Järvsöbacken! Med ett heldags liftkort får du tillgång till en av Sveriges mest välbyggda cykelparker och all den utrustning du behöver för en dag fylld med spänning och äventyr.

Bli en downhillmästare: Lär dig grunderna och cykla nedför Järvsöbackens leder!

Din dag på berget börjar i shopen där erfaren personal står redo att hjälpa dig att få rätt utrustning. Allt du behöver för att ta dig an Järvsöbackens 370 meter över havet ingår i upplevelsen - från hjälm och skydd till cykel och introduktionskurs för den som aldrig åkt downhill tidigare.

Upptäck adrenalinkicken i svenska fjällen: Fartfylld dag på Järvsöbacken!

Förstärk ditt självförtroende på en av lektionerna med certifierade coacher där du lär dig grunderna till downhillcykling. Lär dig att bromsa, accelerera och ta dig runt kurvor och hopp på ett säkert sätt. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren cyklist kommer de 20 preparerade lederna på berget att ge dig en adrenalinkick och massor av spännande variationer i cyklingen.

Upplev fjällens magi: Cykla downhill och utmana dig själv på Järvsöbacken!

Cykla nedför maskinbyggda leder med bankade velodromkurvor eller känn spänningen när du övervinner hinder på smala stigar. På berget finns även broar, drops-, hopp, klippor och andra features för att maximera din upplevelse.

Hemester i svenska fjällen: Njut av en dag fylld med spänning på Järvsöbacken!

Din heldagsupplevelse på Järvsöbacken är inte väderberoende med undantag för åskväder då liften inte körs. Upplevelsen är tillgänglig från maj till oktober och passar perfekt som en sommarupplevelse eller som ett hemestertips i år.

Downhillcykling: En oförglömlig dag på Järvsöbacken

Innan du bokar din plats på Järvsöbacken så tänk på att det finns en rekommenderad åldersgräns på 10 år och en längd på 140 cm för att delta. Utrustningen som ingår i din upplevelse är fullfacehjälm, överkroppsskydd, benskydd, handskar, glasögon och överdragströja. Vi rekommenderar oömma kläder som långbyxor och långärmad tröja och skor med platt sula för bästa grepp.

Välkommen till en dag fylld med spänning och äventyr på Järvsöbacken - svenska fjällen är bäst på sommaren!