Fartfylld dag med fyrhjuling i snön
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Fartfylld dag med fyrhjuling i snön

Upplevelsen inkluderar provlopp och två spännande tävlingsvarv, där du får chansen att testa dina kunskaper och utmana dina vänner.

Pris: 413 kr

Är du redo för en riktig adrenalinkick? Då är det dags att slira loss på Sveriges häftigaste vinterbanor med fyrhjuliga motorcyklar!

Vad gör upplevelsen så speciell?

  • Unik möjlighet att köra fyrhjuliga motorcyklar på vinterbanor i Stockholm
  • Adrenalinfylld aktivitet som ger dig en riktig kick
  • All utrustning ingår – du behöver inte tänka på något annat än att njuta av körningen
  • Vänner och bekanta är välkomna att följa och heja på från publikplatserna

Prova på fyrhjuling på vintern

Nu har du chansen att komma ut på Stockholms häftigaste vinterbana och testa på att köra fyrhjuliga motorcyklar, eller så kallade ATV:s. Motorcyklarna är på 250 kubik och automatväxlade, vilket gör att alla kan vara med och delta.

För att du ska få en känsla av fyrhjulingen och lära känna banan på bästa sätt erbjuds ett spännande provlopp. Här får du möjlighet att vänja dig vid fyrhjulingens egenskaper och förbereda dig inför tävlingen.

Tävla mot dina vänner

Efter provloppet är det dags för de riktiga tävlingsvarven, eller kvalheaten som vi kallar dem. Här gäller det att slå de andra motståndarna eller sätta sitt personliga tidsrekord. Känslan av att susa fram över snön och isen, med full fokus på banan och möjligheten att överträffa sig själv, är oslagbar.

Vinterförhållanden krävs

För att du ska kunna uppleva den ultimata fyrhjulsåkningen på snö- och isunderlag krävs naturligtvis vintrig väderlek. Vi håller koll på prognoserna och ser till att banorna är i bästa möjliga skick när du kommer.

Perfekt present till killar och motorsportentusiaster

Letar du efter en annorlunda och minnesvärd present? Då är detta perfekt för dig! Upplevelsen passar utmärkt som present till födelsedagar, jubileum eller som en överraskning till någon som älskar fartfyllda aktiviteter och motorsport.

Boka din upplevelse nu!

Så vad väntar du på? Upplev en unik och spännande dag på vinterbanorna i Stockholm. Ge dig själv eller någon speciell en upplevelse de sent kommer att glömma. Boka nu och gör dig redo för en fartfylld dag i snön och på isen!