Fartfylld tur med stridsbåt 90 och helikoptersightseeing
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Fartfylld tur med stridsbåt 90 och helikoptersightseeing

Följ med på en fartfylld tur i en mäktig Stridsbåt 90 tillsammans med erfarna guider som tar dig ut i skärgården.

Pris: 2295 kr

Har du någonsin velat se Stockholms fantastiska skärgård på ett helt nytt sätt? Då har vi det perfekta äventyret för dig! Stridsbåt 90 är en imponerande båt som ofta används av både svenska och amerikanska flottorna. Den är designad för snabba transporter och strider i grunda vatten och floddeltan. Med sin låga vikt och kraftfulla vattenjetmotor på hela 1000 hk kan den leverera otroliga prestanda.

En resa full av spänning

Starta äventyret i centrala Stockholm där våra kunniga guider väntar på att välkomna dig till en fartfylld tur i skärgården. Kliv ombord på Stridsbåt 90 och känn adrenalinet pumpa genom dina ådror när båten accelererar över vågorna i en hastighet av upp till 45 knop. Upplev känslan av frihet och spänning när du far fram över havet. Det är som att vara med i en actionfilm!

Spektakulär helikoptersightseeing

Men äventyret tar inte slut där. Vid ankomst till en vacker skärgårdsö får du möjlighet att njuta av lite välförtjänt fika samtidigt som du tar in den fantastiska naturen runt omkring dig. Men det bästa är ännu inte över! På ön kommer du att möta en erfaren pilot som är redo att ta dig med på en spektakulär helikoptersightseeing över skärgården. Se landskapet breda ut sig under dig när helikoptern stiger upp i luften och ger dig en hisnande vy över övärlden. Det är en syn du sent kommer att glömma!

Viktig information

  • Åldersgräns: För att delta i denna upplevelse måste du vara minst 12 år gammal.
  • Hälsotillstånd: Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida rekommenderas att inte delta då kroppen kan utsättas för starka påfrestningar.
  • Utrustning: Du behöver bekväma kläder som passar efter väderförhållandena. Men oroa dig inte, vi tillhandahåller overall, flytväst och all annan nödvändig utrustning du behöver.
  • Väderberoende: Denna upplevelse är beroende av väderförhållandena och kan ställas in med kort varsel vid dåligt väder.
  • Tillgänglighet: Upplevelsen erbjuds endast under utvalda datum mellan april och oktober.
  • Tidsåtgång: Räkna med att vara med i cirka 1,5 - 2 timmar, inklusive en fikapaus.
  • Deltagare: Du kan välja att delta ensam eller i grupp tillsammans med andra äventyrslystna människor. Stridsbåten kan ta upp till 12 passagerare och helikoptern kan ta mellan 3 och 5 passagerare.
  • Ytterligare information: Vid vissa tillfällen kan Stridsbåt 90 komma att ersättas av en RIB-båt.

En upplevelse för alla tillfällen

Denna otroliga tur med Stridsbåt 90 och helikoptersightseeing passar perfekt som present till pojkvännen eller vännen som älskar fart och spänning. Det är även en fantastisk sommarupplevelse för par eller som en present till någon speciell på deras 60-årsdag. Oavsett om det gäller en present till honom eller henne, eller kanske till barnen som älskar äventyr, så kommer denna unika upplevelse att överraska och imponera!

Boka din upplevelse nu!

Vänta inte med att ta del av detta spektakulära äventyr i Stockholms skärgård. Upplev fartfylld action på vattnet och en hisnande vy från luften. Boka din plats redan idag och se fram emot ett minne för livet!