Fartfyllt äventyr med stridsbåt till en topphemlig militäranläggning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Fartfyllt äventyr med stridsbåt till en topphemlig militäranläggning

Vill du uppleva en adrenalinfylld tur till en topphemlig militäranläggning byggd under Kalla kriget?

Pris: 1871 kr

Då är det här den perfekta upplevelsen för dig! Sätt dig i en stridsbåt och flyg fram över vattenytan genom ytterskärgården på väg till en anläggning som var avsedd för att skydda Sverige mot potentiella hot från Sovjetunionen. Här får du en unik chans att ta del av historien och upptäcka hemligheter från det förflutna.

Fartfyllt äventyr med extrema manövrar

På denna guidade tur kommer du att få känna adrenalinet pumpa genom kroppen när stridsbåten susar fram i rasande fart med extrema manövrar. Det kommer att vara en upplevelse utöver det vanliga där du får möjlighet att se och lära om Sveriges topphemliga försvarssystem från Kalla krigets dagar.

Spännande guidning av en unik militäranläggning

Efter att ha åkt stridsbåt genom ytterskärgården välkomnas du till den topphemliga militäranläggningen som stod klar 1977. Här kommer en erfaren guide att ta dig med på en rundtur bland anläggningens olika platser, inklusive logement, stridsledningslokal, kök, sjukvårdslokaler och kraftaggregatsrum. Du kommer att få en inblick i hur militären arbetade i det dolda för att skydda Sverige från eventuella hot.

Fascinerande historia och unika upplevelser

Anläggningen var en gång ett av världens modernaste fasta försvarsobjekt och höll sin status som topphemligt och skyddsobjekt ända fram till 2004. Här hade svenska officerare och värnpliktiga en viktig roll i att försvara landet mot fientliga invasioner. Efter guidningen bjuds du på kaffe och bulle innan det är dags att åka tillbaka till verkligheten med stridsbåten.

Passar perfekt för olika tillfällen

Denna upplevelse passar utmärkt som en kulturell aktivitet eller som en spännande present till någon speciell. Oavsett om du vill fira bomullsbröllop, tennbröllop eller bara ge någon en minnesvärd present, så är detta en upplevelse som garanterat kommer att imponera. Perfekt för svensexor, killar som älskar äventyr eller bara för den som vill uppleva något unikt och spännande.

Ta steget och upplev en fantastisk dag

Så varför vänta? Ge dig själv eller någon annan möjligheten att utforska en unik militäranläggning och ta del av en spännande historia. Boka din plats redan idag och upplev en dag fylld av spänning, äventyr och nya upptäckter. Det här är en upplevelse du sent kommer att glömma!