Ferrari vs Lamborghini med instruktör
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ferrari vs Lamborghini med instruktör

Nu har du möjligheten att köra både en Ferrari 458 Italia och en Lamborghini Huracan lp-610-4 och verkligen testa vilken som är din favorit.
Ferrari vs Lamborghini med instruktör

2195 SEK

upplevelse.com
Köp

Är du redo att uppleva en adrenalinfylld körupplevelse som du sent kommer att glömma? Drömmer du om att få sätta dig bakom ratten på en riktig supersportbil och känna hur kraften tar tag i dig? Då har du kommit rätt!

Två ikoniska bilar, en oförglömlig upplevelse

Med Ferrari och Lamborghini får du chansen att uppleva två av världens mest kända och eftertraktade bilmärken. Med en sammanlagd effekt på hela 1180 HK och en acceleration från 0-100 km/h på endast 3,2 sekunder kommer du att känna hur adrenalinet rusar genom din kropp när du trycker gaspedalen i botten. En körupplevelse som garanterat kommer att sätta ett leende på ditt ansikte.

Praktisk information för din körupplevelse

Tid och plats

  • Upplevelsen är för en person och kräver att du är minst 18 år gammal.
  • Du kan genomföra den här spännande upplevelsen från maj till september på utvalda datum.
  • I Stockholm arrangeras körningen cirka 2-4 gånger i månaden, medan övriga orter har minst 2-4 tillfällen per säsong beroende på efterfrågan.

Vad ingår

  • Du kommer att köra totalt 30 km, 15 km i varje bil, på vägarna runt Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Jönköping eller andra orter där upplevelsen erbjuds.
  • Innan körningen ges du en genomgång av båda bilarna och deras funktioner.
  • En erfaren instruktör finns med dig under hela tiden för att svara på frågor och se till att du kan behärska supersportbilarna.

Viktig information och rekommendationer

  • För att delta i denna upplevelse krävs det att du har giltigt körkort och att du är nykter.
  • Vi rekommenderar att du klär dig i bekväma kläder och skor utan höga klackar för en optimal körupplevelse.
  • Helförsäkring ingår så att du kan slappna av och njuta av din körning utan bekymmer.

Passar perfekt för olika tillfällen

Oavsett om du letar efter den perfekta presenten till din partner, en vän eller bara vill unna dig själv en spännande körupplevelse finns Ferrari vs Lamborghini-körningen här för dig. Passar utmärkt som present till födelsedagar, jubileum, eller som en sommarpresent för någon som älskar snabba bilar och äventyr.

Så varför välja mellan en Ferrari och en Lamborghini när du kan köra båda? Upplev känslan av att sitta bakom ratten på två supersportbilar och ge dig själv en upplevelse som du sent kommer att glömma. Ge dig själv chansen att känna kraften och hastigheten hos dessa ikoniska bilar och skapa minnen för livet. Booka din körupplevelse idag och ge dig själv något att se fram emot!