Forsränning i Åre
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Forsränning i Åre

Våra guider är certifierade av sjöfartsverket och älven är utrustad med ett genomtänkt säkerhetssystem för din trygghet.

Pris: 675 kr

Välkommen till Forsränning Åre, där du kan ge dig i kast med naturens egna vattenäventyr. Här väntar fallande forsar, skummande valsar och en möjlig simtur för den som vågar. Blöt blir du garanterat, men framförallt kommer du att uppleva en actionfylld dag utöver det vanliga.

För alla nivåer av äventyrslystna

Oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom forspaddling så finns det något för dig här. Vi erbjuder lätt/medel svårighetsgrad på tre olika forsar, som passar olika nivåer av skicklighet och mod.

Inkluderat i upplevelsen

  • Fika, lunch och all nödvändig forsränningssutrustning
  • Transport vid behov för en smidig dag
  • Spännande utflykter och upplevelser längs älven

Vad du behöver veta

För att delta i denna spännande upplevelse behöver du vara minst 8 år gammal. Säsongen löper från maj till september och aktiviteten sträcker sig under cirka 5-6 timmar. Kom ihåg att ta med badkläder, varma kläder och bekväma skor för bästa komfort under dagen.

Dagens äventyr

Dagen börjar med en säkerhetsgenomgång av våra erfarna guider, sedan är det dags att ge sig nedför Tångböleströmmen. Den här sträckan passar både nybörjaren och den mer erfarne, med tre olika forsar som erbjuder olika utmaningar. Efter en spännande tur på vattnet stannar vi upp för att njuta av en härlig norrländsk vildmarkslunch och lära oss mer om den omgivande naturen.

Efter lunch är det dags för den sista utmaningen på den tuffaste forsen. Här får du verkligen känna på vattnets krafter och testa dina gränser. En oförglömlig dag väntar dig där du får uppleva naturens skönhet och adrenalinkicken på samma gång.

Viktig information

För att delta i denna upplevelse behöver du vara simkunnig och ha en viss grad av fysisk kondition. Ta med dig rätt kläder och utrustning för en bekväm dag på vattnet. Och kom ihåg att denna upplevelse passar perfekt som en present till nära och kära som älskar äventyr och spänning.

Passar för

  • Vatten- och sjöälskare
  • Äventyrslystna företag och grupper
  • Presenter till bröder, systrar, pojkvänner och sportentusiaster
  • Födelsedagspresenter och jubileumsgåvor

Så varför inte boka din plats redan idag och ge dig själv eller någon annan en minnesvärd dag i naturens kraftfulla famn? Upplev Forsränning Åre och skapa minnen för livet!