Första steg till att bli pianoproffs
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Första steg till att bli pianoproffs

Vår professionella pianist kommer att guida er genom övningar och lektioner som är både spännande och lärorika.

Pris: 1463 kr

Vill du eller ditt barn lära er spela piano? Då har vi en fantastisk möjlighet för er! Tillsammans med en erfaren och talangfull klassisk pianospelare kan ni ta era första steg mot att bemästra detta underbara instrument. Pianot är inte bara roligt att spela, det kan också låta fantastiskt vackert med lite övning.

Skapa musik och ha kul samtidigt!

Genom denna unika utbildning får ni chansen att prova på pianospelandets fröjder samtidigt som ni har otroligt roligt. Vår professionella pianist kommer att guida er genom kursen på ett underhållande och pedagogiskt sätt. Oavsett om det är du själv, din vän eller ditt barn som drömmer om att spela piano, är ni hjärtligt välkomna att delta i kursen.

Bli bekant med din flygel och utforska olika genrer

Under kursens fem tillfällen kommer ni att få lära känna ert piano och utforska olika genrer. Ni kommer att få möjlighet att öva på en riktig flygel i vår studio i Hjorthagen. Med en kombination av teori och praktisk teknik kommer ni snart att kunna flyga över tangenterna utan problem.

Lär dig i en avslappnad och kreativ miljö

Vi strävar efter att göra inlärningsprocessen så rolig och givande som möjligt. Därför fokuserar vi inte bara på att lära er tekniken bakom pianospel, utan även på att skapa en avslappnad och kreativ miljö där ni kan blomstra musikaliskt.

Varför välja vår piano kurs?

  • Utbildning med en erfaren klassisk pianospelare
  • Fem kurstillfällen av 30 minuter vardera
  • Möjlighet att öva på en riktig flygel i vår studio i Hjorthagen
  • Både teoretisk och praktisk inlärning
  • Lämplig för alla åldrar från juni till augusti

Anmäl dig idag!

För att säkra er plats på vår fantastiska piano kurs, anmäl er redan idag. Vi erbjuder en unik möjlighet att utforska och utveckla ert pianospel i en avslappnad och inspirerande miljö. Våra platser är begränsade, så se till att inte missa denna fantastiska chans att bli ett pianoproffs!