Förverkliga din dröm med flyboard
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Förverkliga din dröm med flyboard

Din instruktör finns med dig hela tiden för att hjälpa till och guida dig genom upplevelsen.

Pris: 1271 kr

Vill du uppleva den senaste trenden inom vattensport? Drömmer du om att kunna flyga över vattnet som en fågel eller simma och dyka som en delfin? Då är det dags för dig att prova på flyboard! Med Flyboard Stockholm, Göteborg, Gävle och Stenungsund får du chansen att låta dina drömmar bli verklighet under en makalös upplevelse.

Vad ingår i upplevelsen?

  • Flyg upp till 9 meter över vattnet
  • Personlig flyboardinstruktör
  • Lån av utrustning ingår

Bra att veta

  • Upplevelsen är för en person.
  • Åldersgräns: Från 15 år.
  • Tillgängligt under sommarhalvåret.
  • Varaktighet: 40-60 minuter.

Så går det till

När du anländer välkomnas du av din personliga instruktör som hjälper dig med utrustningen. Efter en teoretisk genomgång är du redo att ge dig ut på vattnet och testa på flyboard. Till en början kan det kännas lite vingligt, men efter bara 10-20 minuter kommer du att ha kontroll över din flyboard utan problem.

Du kommer att ha gott om tid att leka fritt i vattnet och uppe i luften, och med din instruktörs stöd kommer du snart att känna dig som en riktig flyboard-mästare.

Viktig information

För att delta i flyboard-aktiviteten måste du vara 18 år, eller 15 år i sällskap av en målsman. Du måste också vara fysiskt frisk och nykter för att kunna delta. Flyboard passar perfekt för dig som älskar motorsport, adrenalin och äventyr.

Slutsats

Ge dig själv eller någon annan en oförglömlig upplevelse med flyboard i Stockholm, Göteborg, Gävle eller Stenungsund. Det är ett perfekt sätt att skapa minnen för livet och känna spänningen av att behärska denna unika vattensport. Boka din flyboard-upplevelse idag och gör dig redo för en dag fylld av spänning och äventyr!