Gasa loss på flygfältet med Ford Mustang Shelby GT350
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Gasa loss på flygfältet med Ford Mustang Shelby GT350

Det är ingen överraskning att denna bil är den snabbaste Mustangen på marknaden, med en topphastighet på otroliga 289 km/h.

Pris: 1874 kr

Vill du uppleva den ultimata adrenalinkicken? Sätt dig bakom ratten på en av de mest legendariska amerikanska muskelbilarna genom tiderna - Ford Mustang Shelby GT350. Med sina 550 hästkrafter kommer denna kraftfulla racingbil verkligen att få dina sinnen att vakna till liv.

Upplev den ultimata racing-Mustangen

Med en V8-motor på 5,2 liter är Ford Mustang Shelby GT350 en verklig kraftpaket som är byggd för att dominera racingbanan. Den är också helt grym att köra på allmänna vägar. Nu har du möjligheten att testa alla dess krafter när du får gasa loss på ett flygfält.

Känn dig som en riktig racerförare

När du kliver in i cockpit kommer du att känna spänningen flöda genom dina ådror. Den mullrande V8-motorn på 5.2 liter gör ett ljud som får vem som helst knäsvag. Du kommer inte kunna motstå frestelsen att trycka plattan i mattan och uppleva accelerationen som tar dig från 0 till 100 km/h på bara några sekunder. Känn kraften, känslan, och friheten av att vara en riktig racerförare.

Vad du kommer att göra

Din upplevelse börjar med en säkerhetsgenomgång och en presentation av den imponerande Ford Mustang Shelby GT350. Tillsammans med en professionell racinginstruktör kommer du att gå igenom bilens egenskaper och funktioner, samt lära dig om de regler som gäller på banan.

När du är redo kommer du att kliva in i bilen, dra åt dig säkerhetsbältet och förbereda dig för en adrenalinfylld körupplevelse. Din instruktör kommer att vara vid din sida, coacha och guida dig för att maximera både hastighet och säkerhet under ditt heat.

I Göteborg kommer du att få möjligheten att köra på det anrika Vårgårda flygplats medan i Stockholm kommer du att erövra Malmby flygfält utanför Strängnäs. Båda platserna har perfekta förhållanden för att ge dig den ultimata raceupplevelsen.

Bra att veta

  • Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.
  • Du måste vara 18 år eller äldre för att delta.
  • Upplevelsen äger rum mellan maj och oktober.
  • Du kommer att köra 3 heat på flygfältet, inklusive ett uppvärmningsheat.

Viktig information

För att delta i denna adrenalinfyllda upplevelse måste du vara nykter och ha ett giltigt körkort.

Passar för

  • Motorsportentusiaster som söker spänning och fart.
  • Adrenalinjunkies som älskar snabba bilar och extrema upplevelser.
  • Män som förtjänar en unik och minnesvärd present.
  • Lärare och pedagoger som behöver en välförtjänt paus från skolbänken.
  • Alla som firar sin 18-årsdag och vill göra något extra speciellt.
  • Personer som firar sin 20- eller 25-årsdag och vill ha en upplevelse för livet.

Slutsats

Att köra en Ford Mustang Shelby GT350 på ett flygfält är en upplevelse som inte liknar något annat. Det är en chans att förverkliga den amerikanska drömmen och känna sig som en riktig racerförare. Med sina 550 hästkrafter och en V8-motor på 5,2 liter kommer denna muskelbil verkligen att ge dig en oförglömlig kick. Så vad väntar du på? Sätt dig i förarsätet och upplev en fartfylld resa du sent kommer att glömma.