Ge din hy ett ansiktslyfts massage + LLT
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ge din hy ett ansiktslyfts massage + LLT

Inte bara kommer du få ett naturligt ansiktslyft, men behandlingen är också djupt avslappnande.

Pris: 1646 kr

Vill du ge ditt ansikte en uppfräschning utan att genomgå en traditionell ansiktslyftning med kirurgi? Då är vår speciella ansiktsmassage kombinerad med LED Light Therapy (LLT) perfekt för dig. Läs vidare för att upptäcka fördelarna och njutningen med denna unika upplevelse.

En avkopplande och balanserande behandling

Denna behandling är utformad för att ge dig både ett lyftande resultat och en stunds avslappning. Genom användning av speciella grepp, tryck och strykningar stimuleras hudens naturliga läkning, vilket resulterar i en tightare och fastare hy. Dessutom förstärks effekten genom användning av LED-ljus i LLT-behandlingen. Detta ljus tränger djupt in i huden och aktiverar hudens läkningsförmåga samt föryngringsprocess.

Vad du kan förvänta dig under behandlingen

När du kommer till oss för din ansiktslyfts massage + LLT-upplevelse kan du förvänta dig 60 minuters total avslappning och njutning. Varje moment i behandlingen är noggrant utformat för att ge dig bästa möjliga resultat och avkoppling. Här är en översikt över vad du kommer att göra under upplevelsen:

  • Inledningsvis kommer du att få en avkopplande och lugnande ansiktsmassage. Genom speciella tekniker och rörelser kommer din hud att stimuleras för att stramas upp och få ett naturligt lyft.
  • Efter ansiktsmassagen kommer LLT-behandlingen att börja. Du kommer att luta dig tillbaka och slappna av medan LED-ljuset penetrerar din hud och påbörjar dess läknings- och föryngringsprocess.

Fördelar med ansiktslyfts massage + LLT-behandling

Vår ansiktslyfts massage + LLT-behandling har många fördelar utöver bara det naturliga ansiktslyftet. Här är några av de fördelar du kan förvänta dig att uppleva:

  • Förbättrad hudton och textur: Genom den intensiva massagen och effekterna av LLT kommer din hud att se fräschare och jämnare ut.
  • Reducerade fina linjer och rynkor: Ansiktsmassagen och LED-ljuset hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor.
  • Ökad lyster: Genom att stimulera hudens läkningsförmåga får din hud en vacker och ungdomlig lyster.
  • Avslappning och välbefinnande: Behandlingen är inte bara effektiv, utan också väldigt avslappnande. Du kommer att lämna vår salong känna dig helt utvilad och balanserad.

Vem passar behandlingen för?

Ansiktslyfts massage + LLT-behandlingen är perfekt för alla som vill ge sitt ansikte en naturlig och icke-kirurgisk uppfräschning. Oavsett om du är 40, 50 eller 60 år gammal, kommer denna behandling att ge dig fantastiska resultat. Den passar också som en present till någon speciell i ditt liv, oavsett om det är din mamma, syster eller flickvän.

Boka din resa till avslappning och naturligt lyft

Nu när du vet allt om vår ansiktslyfts massage + LLT-behandling, tveka inte att boka din upplevelse hos oss. Våra erfarna terapeuter kommer att se till att du får den bästa möjliga behandlingen och att du känner dig helt avkopplad och nöjd när du lämnar salongen. Ge din hy det lyft den förtjänar och skäm bort dig själv med en stund av total avslappning. Gör din bokning idag och ge din hy det naturliga lyft den behöver!