Gör ditt eget naturvin
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Gör ditt eget naturvin

Vi använder endast egenodlade frukter och bär från närområdet, vilket ger vårt naturvin en extra dimension av naturliga smaker.

Pris: 449 kr

Vill du fördjupa din kunskap om vin och samtidigt få möjligheten att brygga ditt egna naturvin? Nu har du chansen att delta i en spännande tur där vi tar dig med på en resa genom naturvinets fascinerande värld. Prova på distinkta smaker och lär dig mer om hur vinet produceras, tillsammans med andra vinälskare!

En unik upplevelse för vinälskare

När du deltar i vår vinupplevelse kommer du inte bara att få lära dig mer om naturvinets process och smakvariationer, utan du kommer även att få producera ditt eget vin från grunden. Vår professionella och personliga vinexpert kommer att guida dig genom steg för steg, och ge dig möjligheten att skapa ett helt unikt naturvin.

En smakrik resa genom naturvinets värld

Under denna exklusiva event kommer du att bli introducerad till naturvinets otaliga egenskaper och smaker. Låt våra expertguider ta dig med på en smakresa där du får prova olika naturviner och lära dig mer om deras karaktär och smakprofil. Du kommer att förvånas över hur naturvinet skiljer sig från det traditionella vinet, och hur de unika smakerna kan förhöja din vinupplevelse.

Gör ditt eget naturvin

En av höjdpunkterna under vår vinupplevelse är möjligheten att själv få brygga ditt eget naturvin. Du kommer att få lära dig om de olika ingredienserna och processerna som krävs för att skapa ett naturligt och smakfullt vin.

Upplev naturvinets autentiska smaker

Naturvin utmärker sig genom sin autentiska smakprofil och bristen på tillsatser och kemikalier. Genom att använda endast vildjäst och naturliga ingredienser blir vårt naturvin en ren njutning för dina smaklökar. Du kommer att upptäcka hur frukterna och bären i vinet ger det en unik karaktär och smakupplevelse.

Passar perfekt till olika tillfällen

Vår vinupplevelse är inte bara en fantastisk aktivitet för alla vinälskare, den passar även perfekt som en present till någon speciell. Oavsett om det är en födelsedag, en jubileum eller bara för att fira kärleken till vinet, kommer vår vinupplevelse att bli en minnesvärd och unik present.

Ta del av vårt övriga utbud

Vi erbjuder inte bara vinupplevelser, utan har även ett brett sortiment av olika kurser och presenter för alla tillfällen. Så oavsett om du vill ge bort en annorlunda present, fira ett speciellt tillfälle eller bara vill förkovra dig i vinets värld, har vi något som passar dig.

Boka din vinupplevelse idag!

Vänta inte med att boka din plats till vår spännande vinupplevelse i Stockholm. Ta chansen att fördjupa din kunskap om naturvin, prova olika smaker och skapa ditt eget unika vin. Vår vinexpert och guider ser fram emot att dela denna fantastiska resa tillsammans med dig. Boka nu och upplev vinet på ett helt nytt sätt!