Göta Kanal: Lilla Kanalresan med övernattning
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Göta Kanal: Lilla Kanalresan med övernattning

Vill du utforska svensk historia på ett annorlunda sätt? Då är Lilla Kanalresan Stockholm det perfekta äventyret för dig.
Göta Kanal: Lilla Kanalresan med övernattning

10215 SEK

upplevelse.com
Köp

En kryssning genom Göta kanals vackra Östgötadel tar dig från Motala vid Vätterns strand till idylliska Söderköping, eller i motsatt riktning. Detta är en resa som kommer att ge dig minnen för livet och upplevelser utöver det vanliga.

Njut av landskapets skönhet

På denna kanalresa kommer du att få njuta av det vackra landskapet som passerar förbi sakta utanför fartyget. Med gott sällskap ombord kan du koppla av och låta dig bli förtrollad av naturens skönhet. Upplev svensk natur på ett nytt och spännande sätt med Lilla Kanalresan Stockholm.

Följ i historiens fotspår

Färdas längs en historisk resrutt och upplev platser som har spelat en viktig roll i Sveriges historia. Besök Bergs imponerande slusstrappa, Borenshults slusstrappa och Vreta klosterruin. Utforska Carl-Johans slusstrapa, kanalens längsta, och låt dig fascineras av den handmanövrerade slussen i Borensberg. Lär dig mer om Sveriges kulturarv och historia under denna spännande resa.

Upptäck bekvämligheten ombord

Hytterna på Rederi AB Göta Kanals fartyg är smakfullt inredda med vackra detaljer i mässing och textilier. Du kommer att känna dig som en resenär från förr i tiden när du kliver in i din hytt. Trots att hytterna är små, erbjuder de allt du behöver för en bekväm övernattning. De flesta hytterna har våningssäng och du kommer att kunna njuta av en lugn natts sömn ovanför vattenlinjen.

Viktig information att ha i åtanke

När du bokar din resa, se till att du väljer rätt hytt för din vistelse. Hytt C erbjuder en bekväm övernattning och är prisvärd för den som vill uppleva Lilla Kanalresan Stockholm.

Upplevelser för alla tillfällen

Oavsett om du vill fira silverbröllop, överraska dina föräldrar eller bara unna dig själv en speciell upplevelse, är Lilla Kanalresan Stockholm ett perfekt val. Ta med din partner, familj eller vänner och ge er själva chansen att upptäcka en annan sida av Sverige.

Utforska mer

Vill du lära dig mer om vad Göteborg och Stockholm har att erbjuda? Kolla in våra andra upplevelser och aktiviteter i dessa städer och gör din resa komplett. Upplev Sverige på ett helt nytt sätt med Lilla Kanalresan Stockholm och skapa minnen som varar för evigt.

Boka din resa idag

Upplev svensk historia, njut av vackra landskap och färdas längs en historisk resrutt på denna spännande kanalresa. Vänta inte, låt äventyret börja!