Gravidfotografering - Föreviga minnen
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Gravidfotografering - Föreviga minnen

Varför inte passa på att föreviga denna tid med en professionell gravidfotografering i Stockholm?
Gravidfotografering - Föreviga minnen

495 SEK

upplevelse.com
Köp

Att vara gravid är en av de mest fantastiska och spännande perioderna i livet. Det är ett fantastiskt sätt att bevara minnena för alltid och skapa vackra bilder som du kan titta tillbaka på när kulan bara är ett minne.

En dag fylld med skönhet och glamour

Under 2-3 timmar kommer du att få njuta av en exklusiv fotografering i en elegant fotostudio. En erfaren makeupartist kommer att göra dig ännu vackrare med en professionell makeupstyling, perfekt anpassad för tillfället. Sedan är det dags att kliva framför kameran och låta din naturliga skönhet lysa igenom.

Variera din look för mer variation

Ta med dig ett klädombyte för att kunna variera din look och få olika stilar på bilderna. Posera, lek eller bara låt kameran fånga den speciella känslan av att vara en blivande mamma. Inget leende är vackrare än ett strålande leende från en mamma i väntans tider.

Ta med dig det bästa minnet hem

Efter fotograferingen kommer du att få välja ut den bästa bilden att ta med dig hem. Om du önskar fler bilder finns det möjlighet att köpa till extra bilder på plats. Tänk på att personer under 18 år måste ha med sig en målsman under fotograferingen.

Perfekt present till en vän eller dig själv

Gravidfotografering i Stockholm är den perfekta presenten till en vän eller dig själv. Ge bort en minnesvärd och unik upplevelse som kommer att bevaras för alltid. Oavsett ålder eller tid på året är detta en upplevelse som passar alla.

Utforska fler spännande upplevelser

Upptäck vårt breda utbud av unika och spännande upplevelser som passar alla tillfällen. Oavsett om du vill ge bort en present eller unna dig själv något speciellt, har vi något för alla smaker och intressen.

Boka din gravidfotografering i Stockholm idag

Ge dig själv eller någon du tycker om en oförglömlig upplevelse med en gravidfotografering i Stockholm. Skapa vackra och minnesvärda bilder som kommer att vara en skatt för alltid.