Gravidmassage - skräddarsydd
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Gravidmassage - skräddarsydd

Är du gravid och längtar efter en stunds avkoppling och välbefinnande? Då är en gravidmassage det perfekta sättet att unna dig lite egentid och omsorg om din kropp.

Pris: 488 kr

Upptäck den lugnande effekten av en skräddarsydd behandling som tar hänsyn till dina specifika behov och ger dig en stund att koppla av och njuta av den fantastiska resan mot moderskapet.

Varför ska du prova en gravidmassage?

  • Låt tröttheten och värken försvinna med en välgörande massage
  • Njut av en individuellt anpassad behandling med näringsrik olja
  • Ge dig själv tid att slappna av och återfå energi i en stressfri miljö

Vad ingår i en gravidmassage?

När du har klätt om dig får du ligga ner och helt enkelt bara vara medan en erfaren massageterapeut arbetar för att mjuka upp dina muskler och lindra eventuell spänning i kroppen. Behandlingen fokuserar på att främja cirkulationen och ge dig en stund av total avslappning och välbefinnande. I vissa fall erbjuds en specialbänk för gravida för extra komfort och anpassning efter din graviditetsfas.

Hur går behandlingen till?

Efter en halvtimmes skräddarsydd massage där du är i centrum är det dags att låta kroppen vila och återhämta sig. Du kan välja att stanna kvar och njuta av en stunds avkoppling innan du återvänder till vardagen med förnyad energi och välmående.

Viktig information att tänka på

För att kunna ta del av en gravidmassage måste du vara minst i vecka 13 av din graviditet. Behandlingen passar perfekt som en hälsosam och lyxig present till dig själv eller någon du bryr dig om, oavsett om det är födelsedag, julklapp eller överraskning.

Var kan du uppleva en gravidmassage?

Du kan njuta av denna avkopplande upplevelse i flera städer runt om i Sverige, inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Hässleholm och Ingarö. Oavsett var du befinner dig finns möjligheten att unna dig en stund av välbefinnande och omsorg om din kropp.

Varför inte ge dig själv eller någon du älskar en present som verkligen gör skillnad för välmåendet? Prova en gravidmassage idag och låt den fantastiska kraften växa i din kropp med varje mjukt tryck och varsam beröring.