Guidad båtfärd i skärgården i Göteborg
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Guidad båtfärd i skärgården i Göteborg

Vi tar dig med på en 2,5 timmars guidad kryssning genom Göteborgs södra skärgård och skapar en upplevelse du sent kommer att glömma.

Pris: 495 kr

Om du letar efter en unik och vacker upplevelse i Göteborg, behöver du inte leta längre. Med vår guidade båtfärd kommer du få upptäcka Göteborgs fantastiska skärgård från första parkett. Kliv ombord på det anrika M/S S:t Erik och ge dig ut på en njutningsfull kryssning bland Göteborgs kobbar och skär.

Vår passionerade guide kommer att berätta levande och engagerat om allt som vi passerar längs vägen - från Lilla Bommen till Göteborgs hamn, förbi Nya Älvsborgs Fästning och ner mot öarna i södra skärgården.

En magisk kryssning med många möjligheter

Under denna kryssning får du inte bara uppleva de otroligt vackra vyerna av Göteborgs skärgård, utan det finns även möjlighet att köpa lättare tilltugg och drycker ombord. Så slå dig ner på däck, njut av den friska havsluften och låt dig förföras av den fantastiska utsikten.

Varför ska du välja just vår båtfärd?

  • Unik och magisk upplevelse: Att få uppleva Göteborgs skärgård från vattnet är något alldeles speciellt. Med våra guidade turer får du se och lära dig om platser som du annars aldrig skulle upptäcka.
  • Historia och kultur: Vår passionerade guide kommer att ta dig genom Göteborgs fascinerande historiska platser längs vägen - från Lilla Bommen till Nya Älvsborgs Fästning. Du kommer att fördjupa din kunskap om stadens rika historia samtidigt som du njuter av de vackra vyerna.
  • Avkoppling och njutning: Kryssningen är en perfekt chans för dig att koppla av och njuta av den lugna atmosfären ombord. Låt stressen rinna av dig och bli helt indragen av skärgårdens magi.
  • Möjlighet till god mat och dryck: Under resan finns det möjlighet att köpa lättare tilltugg och drycker ombord. Så om du är sugen på något gott att äta eller dricka, har du möjlighet att stilla din aptit.

Boka din egen fantastiska resa genom Göteborgs skärgård idag och låt oss ta dig med på ett äventyr du sent kommer att glömma.