Guidad båttur på vintern i Stockholm
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Guidad båttur på vintern i Stockholm

Låt oss guida dig längs stadens kajer, ut mot de vackra Fjäderholmarna och tillbaka in mot stadens puls.

Pris: 370 kr

Vem säger att vintern är tråkig och grå? Ta del av en härlig sightseeingtur i det vintervackra Stockholm och upptäck staden från ett helt nytt perspektiv.

Se Stockholms vinterprakt från vattnet

Få en unik möjlighet att se den vackra vinterstaden Stockholm från vattnet. Vår guide kommer att ta dig med på en spännande resa fylld av intressanta anekdoter och historier om staden. Upptäck Stockholms skönhet på ett sätt som du aldrig tidigare har sett.

Guidad tur med massor av intressanta berättelser

Vår kunniga guide kommer att ge dig en rundtur genom Stockholms vackra vinterlandskap. Lyssna till fascinerande historier och kul fakta om staden medan du njuter av den vackra vyn från båten. En upplevelse som kommer att berika ditt besök i Stockholm.

Vad du behöver veta

  • Upplevelsen är för en person och sker i grupp
  • Passar alla åldrar
  • Tillgänglig från december till mars
  • Varaktighet ca 1 timme och 15 minuter

Vad du kan förvänta dig att göra

När du kliver ombord kommer vår guide att underhålla dig med spännande berättelser och historier från Stockholms historia. Koppla av i kafeterian med en varm glögg och andra drycker som finns till försäljning. Varför inte passa på att njuta av en god hemlagad soppa samtidigt som du ser Stockholm glida förbi?

Passar perfekt för:

  • Kultur- och livsstilsentusiaster
  • Älskare av vatten och sjöar
  • Personer som söker spännande vinterupplevelser
  • Present till syster, inflyttningspresent eller födelsedagspresent
  • Äventyrslystna som vill upptäcka Stockholm på ett annorlunda sätt

Aktiviteter och upplevelser i Stockholm

Ta del av en rad olika upplevelser och aktiviteter i vackra Stockholm. Oavsett om du letar efter en present till någon speciell eller bara vill utforska staden på egen hand, så finns det något för alla att njuta av.

Slutsats

Det är dags att låta vintern i Stockholm förtrolla dig. Ge dig själv eller någon du tycker om en oförglömlig upplevelse på vattnet och upptäck Stockholms vackra vinterlandskap. Boka din plats redan idag och låt äventyret börja!