Guidad helikoptertur för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Guidad helikoptertur för två

Njut av vidsträckta vyer och flyg över stadens landmärken i en helikopter som ger dig en unik och spännande upplevelse.

Pris: 3390 kr

Få en helt ny perspektiv på staden och upplev fantastiska vyer över både stadsliv och natur. Med en spännande helikoptertur får du en sightseeingupplevelse utöver det vanliga. Ta chansen att se landskapet bre ut sig framför dina fötter och känna hur stadens myller blir alltmer avlägset när du svävar högt uppe i luften.

En unik upplevelse med helikopterns unika flygegenskaper

Att flyga över staden i en helikopter ger dig möjligheten att upptäcka stadens landmärken från ett helt nytt perspektiv. Helikoptern tar dig smidigt och obegränsat mellan olika sevärdheter, så du kan verkligen utforska staden i detalj. Med egna headset får du även möjlighet att lyssna på pilotens intressanta berättelser om de platser ni flyger över.

Helikopterturen är en upplevelse som passar alla åldrar, både gammal och ung. Så ta med familjen, vännerna eller kanske din partner och få minnen för livet. Glöm inte att ta med kameran för att fånga de magiska vyerna!

Fakta om helikopterturen

  • Flygtiden är ca 15-20 minuter, vilket ger dig gott om tid att njuta av flygningen och beundra utsikten.
  • Det finns ingen åldersgräns för att delta, men minderåriga måste flyga i sällskap med en målsman.
  • Samtliga passagerare får bära egna headset för att kunna följa pilotens fascinerande guidning av staden.
  • Det finns plats för upp till tre personer i helikoptern, och totalt väger alla passagerare tillsammans högst 340 kg.

Praktisk information och leverans

Väderförhållandena kan påverka möjligheten att genomföra helikopterturen, så det är viktigt att vara medveten om att den kan ställas in med kort varsel vid dåligt väder. Turen erbjuds endast under utvalda datum mellan maj och september.

Upplevelsen för alla tillfällen och presenter

En helikoptertur är en fantastisk presentidé till pojkvännen eller flickvännen, där ni får möjlighet att skapa minnen och uppleva spänningen tillsammans. Det är även en populär sommarupplevelse och kan vara en rolig aktivitet för hela familjen under vår- och sommarmånaderna.

Oavsett om det är konfirmationen, födelsedagen eller bara en speciell överraskning, kommer en helikoptertur att bli ett minne för livet. Ta chansen att fira tillsammans och njut av en oförglömlig upplevelse i luften!

Sammanfattningsvis, om du är redo för en upplevelse utöver det vanliga, boka din guidade helikoptertur idag och se staden från en helt ny vinkel. Oavsett om du är lokalpatriot eller besökare, kommer denna sightseeingtur att ge dig minnen för livet. Så ta med familjen, vännerna eller någon du älskar och gör er redo för att se staden från ovan. Boka din helikoptertur redan idag!