Helikoptertur över Stockholm för två
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Helikoptertur över Stockholm för två

Det här är verkligen en upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Pris: 3390 kr

Drömmer du om att se Stockholms city från ett annat perspektiv? Vill du uppleva en oförglömlig flygtur med spektakulära vyer? Då har vi den perfekta upplevelsen för dig! Välj vår 20 minuters guidade helikoptertur över Stockholm city och ge dig själv och en närstående chansen att se huvudstaden från ovan.

Upplev Stockholms skönhet och kontraster

Denna magnifika helikoptersightseeingtur tar dig med på en spännande resa över Stockholms skyline. Under de 20 minuter du svävar i luften kommer du få uppleva enastående panoramautsikter som kommer ta ditt andetag. Från luften kommer du att se Stockholms innerstad på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt det. Du kommer att blicka ut över myllret av takåsar och fascineras av kontrasterna mellan den täta bebyggelsen i city och den natursköna miljön i innerskärgården. Det är verkligen det bästa sättet att se världens vackraste stad!

Njut av Stockholms vackra öar och vatten

Under turen kommer du även att passera Djurgården, en av Stockholms mest älskade grönområden. Här får du se solen som blänker över Riddarfjärden och skymta de tusentals öar som vackert breder ut sig i Stockholms skärgård. Det är en vy som verkligen kommer att ta din andedräkt!

Säkerhet och information

Innan avfärd kommer du och din sällskap att få en kort introduktion om helikoptern och säkerhetsanvisningar för att garantera en trygg och säker flygupplevelse. Vår erfarna pilot är fullt utbildad och har stor erfarenhet av helikopterflygning, så du kan vara säker på att du är i goda händer under hela turen.

Viktig information:

  • Det finns ingen åldersgräns för att delta, men minderåriga måste flyga i sällskap med en målsman.
  • Total maxvikt för samtliga passagerare är 425 kg.
  • Upplevelsen är väderberoende och kan vid dåligt väder ställas in med kort varsel.
  • Turen är tillgänglig på utvalda datum året runt.
  • Den totala tidsåtgången för denna upplevelse är ca 30 minuter, varav 20 minuter är flygtid.

Ett minne för livet

Denna guidade helikoptertur över Stockholm city är inte bara en fantastisk sightseeingupplevelse, utan också en perfekt present till någon du tycker om. Föreställ dig deras glädje när de får chansen att sväva över världens vackraste stad och se den från ett helt nytt perspektiv.

Perfekt som present till alla tillfällen

Denna guidade helikoptertur över Stockholm city är inte bara en perfekt upplevelse för dig själv, utan också som present till någon du tycker om. Oavsett om det är en födelsedag, julklapp, bröllopspresent eller en överraskning till din partner, så är denna tur en gåva som de aldrig kommer att glömma. Överraska din mamma på hennes födelsedag, ge ditt barn en minnesvärd present eller fira er bröllopsdag på ett unikt sätt. Det finns inga gränser för när du kan ge bort denna fantastiska upplevelse!

Vad säger våra kunder?

Vi har redan gett många människor chansen att uppleva Stockholm från ovan och deras glada recensioner talar för sig själva:

  • "En helt otrolig upplevelse! Att se Stockholm från helikoptern var verkligen något speciellt." - Anna, 34 år.
  • "Jag överraskade min fru med denna tur på vårt jubileum och hon älskade det! Vi kommer definitivt göra det igen." - Peter, 42 år.

Fler än bara Stockholmare

Denna guidade helikoptertur över Stockholm city är inte bara för stockholmare - den är också öppen för turister från hela världen. Så oavsett om du är en lokal invånare som vill se din stad på ett nytt sätt eller en turist som vill upptäcka Stockholms skönhet, så är denna tur perfekt för dig.

Boka din helikoptertur idag!

Så varför vänta? Upplev Stockholms skönhet från himlen och boka din guidade helikoptertur över Stockholm city idag! Ge dig själv och någon du tycker om en unik och spännande upplevelse som kommer att ge er minnen för livet. Glöm inte att ta med kameran för att fånga de fantastiska vyerna!