Kaffeprovning i världsklass
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Kaffeprovning i världsklass

Lär dig allt om bönornas resa från odlingsplatsen till koppen, prova olika smaker och upplev kaffet på ett helt nytt vis.

Pris: 409 kr

Är du en sann kaffekonnässör eller bara nyfiken på att upptäcka mer om världens favoritdryck? Denna kaffeprovning tar dig med på en fascinerande utforskning av kaffe av exceptionell kvalitet.

Vad kan du förvänta dig?

  • Spännande provning av olika kaffesmaker
  • Tips och trix för att brygga det perfekta kaffet hemma
  • Lär dig om kaffets fascinerande historia och smakvariationer beroende på ursprung

Välkommen till en kaffeprovning i världsklass

Följ med på en sensorisk resa där kaffet tar center stage och upplev dofter, smaker och berättelser som tar dig med på en resa över kontinenter. Genom att brygga och smaka på kaffe från olika länder får du en djupare förståelse för denna mångfacetterade dryck.

Utforska kaffeutbudet i Göteborg och Stockholm

Göteborg: "Länder & Plantager"

Utforska kaffets historia och smakvariationer från olika delar av världen. Lär dig om skillnaderna mellan kontinenternas kaffe och upptäck nya favoriter.

Stockholm: "Hållbarhet & Ursprung"

Upptäck hur vårt val av kaffe påverkar både planeten och människorna som producerar det. Prova kaffe från olika ursprung och lär dig om smakens komplexitet beroende på var bönorna kommer ifrån.

Perfekt som present eller julklapp

Denna kaffeprovning passar lika bra som en present till en kaffeälskare eller som en spännande upplevelse för dig själv. Ge bort en gåva som garanterat kommer att uppskattas av alla som älskar en god kopp kaffe.

Slutsats

Ta din kaffeprovning till en helt ny nivå och låt dig inspireras av kaffets fantastiska värld. Oavsett om du är en inbiten kaffedrickare eller bara nyfiken på att lära dig mer, så kommer denna upplevelse att ge dig en djupare förståelse och uppskattning för världens mest populära dryck. Välkommen till en kaffeprovning som utmanar dina sinnen och förvandlar din syn på kaffe för alltid.