Känn vindens krafter med kitesurfing
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Känn vindens krafter med kitesurfing

Om du är sugen på att känna på vindens krafter och samtidigt ha det roligt, så är kitesurfing det perfekta valet för dig.

Pris: 1343 kr

Oavsett om du är en nybörjare eller redan har erfarenhet av sporten, så är "Prova på" det optimala tillfället att ge sig ut på vattnet.

En spännande introduktion till kitesurfing

Med en erfaren instruktör vid din sida kommer du att få en kort teoretisk genomgång innan du ger dig ut på vattnet. All nödvändig utrustning ingår i kursavgiften, så du behöver bara fokusera på att njuta av upplevelsen.

Vad du kan förvänta dig av kursen

Kursen inleds med övningar på land där du kommer att bekanta dig med träningskites och känna på hur det är att styra dem. Du kommer att få uppleva kraften i en stor kite och känna adrenalinet rusa genom kroppen när du styr den över vattnet.

Några av momenten som ingår i kursen är:

  • Teoretisk genomgång
  • Styrningsövningar på land med kite
  • Flygning på vattnet med en mindre kite
  • Bodydrag - testa att styra kiten aggressivt i vattnet för att känna dess potential
  • Kombination av fart och spänning utan motor

Vem kan delta och när kan du ge dig ut på vattnet?

Kitesurfing passar alla åldrar och är en perfekt aktivitet från april till oktober. Kursen sträcker sig över cirka 2,5-3 timmar och garanterar en minnesvärd upplevelse oavsett tid på året.

Varför bör du prova på kitesurfing?

Kitesurfing är inte bara en sport utan även en adrenalinfylld upplevelse som kommer att ge dig minnen för livet. Ge bort en present till din bror, vän eller partner och låt dem njuta av en sommaraktivitet som de sent kommer att glömma.

Slutligen, om du letar efter en spännande sommarpresent eller vill ge dig själv en unik upplevelse, så är kitesurfing det perfekta valet för dig. Ta chansen att prova på något nytt och ge dig ut på vattnet för en dag fylld med fart, spänning och glädje. Våga testa gränserna och känn adrenalinet pumpa genom dina ådror med kitesurfing i Stockholm och Malmö!