Klättring med erfaren instruktör
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Klättring med erfaren instruktör

Med en erfaren instruktör vid din sida får du den perfekta introduktionen till klätterteknikerna på väggen.

Pris: 299 kr

Klättring är inte bara en fysisk utmaning – det är också en hisnande och oemotståndligt rolig aktivitet! Genom att behärska repen och ha full koll på säkerheten i selen kan du ge dig själv modet att utmana dig själv och sträva mot toppen, steg för steg.

Varför ska du prova på klättring?

  • Upplevelsen inkluderar all utrustning du behöver, inklusive klätterskor och instruktörer.
  • Klättring passar alla åldrar, från 7 år och uppåt.
  • Du kan njuta av denna aktivitet året runt och den varar i 1 timme.

Upptäck glädjen i klättring

Känslan av att klättra sitter i våra gener, vilket gör denna upplevelse till något som passar alla – oavsett om du är ett energiskt barn eller en aktiv pensionär. Oavsett om du är nyfiken på att testa något nytt, letar efter en annorlunda träningsform, vill övervinna höjdrädsla eller helt enkelt vill ha roligt, så är detta den perfekta introduktionen till klättring.

Det här är inte bara en aktivitet – det är ett äventyr som du kan skryta om i skolan eller imponera med på jobbet. Efter en noggrann genomgång med din instruktör kommer du att kunna klättra fritt på egen hand i vår boulderhall och ta dig an nya utmaningar.

Viktig information att tänka på

Innan du ger dig iväg på ditt klätteräventyr, se till att ta med ett hänglås för att säkra dina kläder och värdesaker under tiden du är uppe på väggen.

Denna unika och spännande upplevelse kommer garanterat att skapa minnen för livet och ge dig en adrenalinpumpande känsla av prestation. Ge dig själv chansen att testa något nytt och upptäck glädjen i att nå nya höjder med Klättring i Norrköping, Västervik och Gislaved!