Kör Ferrari/Lamborghini på racingbana
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Kör Ferrari/Lamborghini på racingbana

Vill du uppleva en adrenalinpumpande körupplevelse utöver det vanliga? Då är bankörning med en supersportbil på en äkta racingbana i Helsingborg något för dig!

Pris: 1646 kr

Lämna vardagens stress bakom dig och ge dig själv chansen att känna kraften och elegansen hos bilar som Lamborghini Huracan, Ferrari 458 Spyder, Audi R8 eller Porsche GT3 RS.

Kör en Supersportbil på en Äkta Racingbana

När du sätter dig bakom ratten på en av dessa drömbilar kommer du att känna hur spänningen byggs upp. Omgivningen suddas ut och allt du fokuserar på är att navigera rundor runt den 2070 meter långa banan. Med vinddraget i håret och motorljudet dånande runt dig kommer du att uppleva en körning som du sent kommer att glömma.

Få Tips och Råd från Erfarna Instruktörer

Innan du ger dig ut på banan kommer du att få värdefulla tips och råd från erfarna professionella instruktörer. De kommer att guida dig genom körteknik, ge dig råd om hur du tar kurvorna på bästa sätt och se till att din upplevelse blir så givande och säker som möjligt.

Upplevelsen

Din bankörningsupplevelse börjar med en noggrann genomgång av säkerhetsrutiner och en introduktion till bilen du kommer att köra. Efter detta är det dags att spänna fast säkerhetsbältet och sätta gasen i botten. Släpp loss kraften hos motorn på raksträckorna och känn den fenomenala väghållningen i kurvorna.

Viktig Information

  • Krav på nykterhet och giltigt körkort
  • Passar dig som älskar motorsport och adrenalin
  • Upplevelsen är för personer över 21 år
  • Beroende på väderförhållanden kan upplevelsen ställas in med kort varsel
  • Varaktighet: Ca 30-45 minuter

Ge Bort en Minnesvärd Present

Bankörning med en supersportbil är en perfekt presentidé för alla som älskar motorer och fartfyllda upplevelser. Ge bort en födelsedagspresent, 18-års present, julklapp till honom eller helt enkelt överraska någon som förtjänar något extra speciellt.

Så varför vänta längre? Ge dig själv chansen att känna kraften och hastigheten hos en supersportbil på en äkta racingbana i Helsingborg. Det kommer garanterat att bli en upplevelse du sent kommer att glömma!