Kör en riktig Formel 1-bil
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med liveit.se.

Kör en riktig Formel 1-bil

Nu kan du bli en del av denna historia genom att köra på den 4,1 km långa GP-slingan och försöka slå banrekordet!

Pris: 24795 kr

Förverkliga din dröm att köra en riktig Formel 1-bil!

Drömmer du om att sätta dig bakom ratten på en riktig Formel 1-bil och uppleva den extrema kraften och hastigheten? Då har du nu chansen att förverkliga den drömmen på Skandinaviens enda GP-bana i Anderstorp, Småland.

Unik racingupplevelse på historisk mark

I skuggan av den svenska historien har Anderstorp GP-banan bevarat sin unika plats inom motorsportens värld. Under 1970-talet var banan värd för Sveriges Grand Prix, där legendariska förare som Ronnie Petersson, James Hunt och Nikki Lauda har tävlat och imponerat publik och fans.

Världskända bilar som får adrenalinet att pumpa

När du kliver in i förarstolen får du möjligheten att köra två av de mest ikoniska bilarna inom Formel 1-världen: Williams FW29 och Formel Renault 2000. Dessa bilar har tidigare körts av stora namn som Nico Rosberg (världsmästare 2016) och Alex Wurz. Med acceleration från 0 till 200 km/h på bara 5 sekunder och en toppfart på hela 350 km/h kommer adrenalinet att pumpa genom dina ådror medan du flyger fram över banan.

Få en fullständig racingupplevelse

Din dag på Anderstorp GP-banan kommer att vara fylld med spänning och action. Innan du sätter dig bakom ratten kommer vårt professionella team att välkomna dig och gå igenom dagens program, samtidigt som du byter om till förarutrustningen. Du kommer även att delta i praktiska övningar på banan för att lära dig spårval, bromspunkter och apex. En erfaren instruktör kommer att guida dig genom teori och instruktioner för både Formel Renault och Formel 1 körningen, så att du kan få ut det mesta av din upplevelse.

Ett minne för livet

När klockan slår 13:30 är det äntligen dags för den ultimata upplevelsen - att sätta dig bakom ratten på en äkta Formel 1-bil och känna kraften och hastigheten. Du kommer att ha 15 minuter av fri körning på banan, där du har chansen att testa gränserna och se om du kan slå banrekordet. Efter en hel dag fylld med spänning och adrenalin avslutas dagen med en utvärdering och utdelning av ett F1-certifikat som ett bevis på din oförglömliga prestation.

Välkommen att följa din vän eller familjemedlem

Din familj och vänner är mycket välkomna att följa din racingupplevelse från de läktare som finns på plats. Ta med dem och låt dem känna spänningen och se på när du gör din dröm till verklighet på en av världens mest prestigefyllda banor.

Viktig information och detaljer

  • För att delta i denna racingupplevelse måste du vara nykter och minst 18 år gammal.
  • Maxlängden för förare är 193 cm och maxvikten är 120 kg.
  • Eventuell skada som orsakas av vårdslös körning kommer att belasta arrangörens självrisk och betalas av föraren. Självriskbeloppet för Formel 1-bilarna är ett basbelopp och för Formel Renault 2000 är det ett halvt basbelopp.
  • All nödvändig utrustning ingår, men vi rekommenderar att du tar med egna skor med tunn sula för bästa grepp och komfort.
  • Körningen i Formel 1-bilarna sker endast i torrt väder. Om det regnar kommer körningen att ställas in och du kommer att erbjudas möjligheten att köra vid ett senare tillfälle utan extra kostnad.
  • Denna unika racingupplevelse är tillgänglig under maj till september på utvalda datum.
  • Tidsåtgången för hela upplevelsen är från kl. 08:00 till 17:00.
  • Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp tillsammans med andra deltagare.

Välj att förverkliga din dröm och bli en del av racinghistorien på Skandinaviens enda GP-bana!