Lär dig allt om graffiti
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lär dig allt om graffiti

Under hela processen kommer våra instruktörer att finnas där för att vägleda och ge feedback för att hjälpa dig skapa den bästa gatukonsten möjligt.

Pris: 713 kr

Vill du lära dig allt om graffitins värld och få chansen att skapa din egen gatukonst? Då är vår graffiti kurs i Stockholm något för dig! Ta chansen att utforska din kreativa sida och låt din fantasi flöda fritt med en sprayburk i handen.

Vad du får på kursen:

  • 1,5-2 timmars intensiv kurs i graffiti
  • Erfarna instruktörer som guidar dig genom hela processen
  • Allt material som behövs för att skapa din konstverk inklusive sprayfärger, skyddskläder och snacks
  • En unik möjlighet att skapa din gatukonst på en riktig vägg

Vad du kan förvänta dig:

Vid ankomst till vår lokal i Slakthusområdet blir du välkomnad av våra glada värdar som ger dig en snabb introduktion till dagens program. Njut av ett glas bubbel och lite snacks medan du minglar med andra deltagare innan det är dags att sätta igång.

Efter en kort genomgång om graffitins historia och tekniker får du chansen att testa på att måla själv på en stor plastvägg. När du känner dig bekväm med sprayburken kommer du att ingå i mindre grupper för att skapa ett gemensamt konstverk på en verklig vägg. Du kan välja att följa ett tema eller låta din fantasi flöda fritt.

Viktig information:

  • Kursen passar deltagare från 10 år och uppåt
  • Aktiviteten är lämplig året runt och hålls på utvalda datum
  • Varje deltagare får allt material och utrustning som behövs

Ta chansen att uppleva spänningen och kreativiteten bakom graffiti konsten och skapa ditt eget mästerverk på våra graffiti kurs i Stockholm!