Lär dig dekorera fantastiska tårtor
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lär dig dekorera fantastiska tårtor

Oavsett om du är nybörjare eller redan har viss erfarenhet, kommer du att bli inspirerad och förvånad över de fantastiska resultat du kan uppnå.

Pris: 1121 kr

Har du alltid drömt om att skapa magiska tårtor som imponerar på dina gäster? Nu har du chansen att lära dig konsten att dekorera fantastiska tårtor på en av våra spännande tårtkurser.

Välj mellan två olika kurser

Vi erbjuder två olika kurser för att passa dina individuella behov och intressen. Båda kurserna ger dig kunskap och färdigheter som du kan använda för att skapa fantastiska tårtor i framtiden.

Bröllopstårtkurs

I vår populära bröllopstårtkurs lär du dig att skapa vackra våningstårtor med hjälp av sugarpaste och olika tekniker. Under kursens gång kommer du att lära dig att bygga och arrangera en bröllopstårta, skapa kantdekorationer och blommor som passar perfekt för just sådana tillfällen. Med våra användbara tips och tricks kommer du bit för bit att bygga upp en imponerande dummy-tårta. Kursen sträcker sig över cirka 5 timmar och vi kommer att täcka olika stilar och metoder för att ge dig en mångsidig upplevelse.

Sugarflowerkurs

För dem som älskar att skapa realistiska sockerblommor har vi vår spännande sockerblomskurs. Här får du lära dig att använda flowerpaste och olika tekniker för att tillverka professionella sockerblommor. Under kursens gång kommer du att utforska olika stilar och metoder för att skapa äkta utseende blommor. Denna kurs är mer avancerad och sträcker sig över cirka 7–10 timmar för att ge dig tillräckligt med tid att förbättra dina färdigheter och fördjupa din kunskap.

Vad du kommer att lära dig

På båda kurserna kommer du att lära dig en mängd olika tekniker och få användbara tips som hjälper dig att bli en mästare på att dekorera fantastiska tårtor. Utöver de specifika färdigheter du kommer att lära dig för bröllopstårtor och sockerblommor, kommer du även att ta med dig generella dekorationsfärdigheter som kan användas för alla typer av tårtor i framtiden.

Bra att veta

Våra tårtkurser är öppna för personer från 15 år och uppåt, så oavsett om du är tonåring eller vuxen kan du delta och njuta av den kreativa processen med att dekorera tårtor. Kurserna genomförs tillsammans med andra i grupp, vilket ger dig möjlighet att träffa likasinnade människor och dela din passion för tårtdekoration. Vi erbjuder kurser året om, så du kan hitta en tid som passar dig bäst.

Boka idag

Ge dig själv möjligheten att lära dig konsten att skapa fantastiska tårtor. Oavsett om du vill överraska dina vänner och familj med en imponerande tårta till nästa födelsedagsfest eller om du drömmer om att starta din egen tårtverkstad, är våra kurser det perfekta steget mot att förverkliga dina mål. Boka din plats på vår tårtkurs redan idag och upptäck en ny värld av kreativitet och smaker.