Lär dig konsten att mjölksyra grönsaker
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lär dig konsten att mjölksyra grönsaker

Upplev hur mjölksyrade grönsaker kan förvandla dina måltider och ge dig hälsa på insidan och ut.

Pris: 638 kr

Upplev en gastronomisk revolution och förbättra din hälsa genom att lära dig hur du kan mjölksyra dina egna grönsaker. Surkål är kanske det första som kommer till tankarna när man tänker på mjölksyrade grönsaker, men faktum är att det finns otaliga grönsaker som är perfekta att använda i denna ädla matlagningskonst.

Gör något unikt för din kropp och ditt sinne!

Delta i vår 4-timmars kvällskurs i mjölksyrning och upptäck den fantastiska världen av smakrika och näringstäta grönsaker.

Förbättra din hälsa och njut av en extraordinär smakupplevelse!

  • Lär dig grunderna i mjölksyrning på bara några timmar
  • Upplev gemenskap och inspireras av andra kursdeltagare
  • Njut av en härlig vegetarisk måltid och inspirerande teoretisk föreläsning
  • Ta med dig en 1.8 liters glasburk och ett informativt häfte hem

Unna dig själv en minnesvärd upplevelse!

  • Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp
  • Alla åldrar är välkomna att delta
  • Kursen hålls året om på utvalda datum
  • Totalt 4 timmar av kulinarisk glädje och kunskap

Vad du kan förvänta dig under kursen

Börja kvällen med en festlig vegetarisk middag och samtidigt ta del av en spännande teoretisk föreläsning. Lär dig om de otaliga hälsofördelarna med mjölksyrade grönsaker och varför det har blivit en trendig matlagningsmetod.

Efter middagen börjar den praktiska delen av kursen. Tillsammans med vår erfarna instruktör får du tillgång till färska grönsaker av högsta kvalitet. Med hjälp av en 1.8 liters glasburk och vårt informativa häfte guidar vi dig genom processen av att mjölksyra grönsakerna på rätt sätt.

En unik gastronomisk upplevelse för dig och dina smaklökar!

Låt din kreativitet flöda när du väljer vilka grönsaker du vill använda. Kanske vill du experimentera med morötter, rödkål eller broccoli? Eller varför inte testa något mer utmanande som betor eller spetskål?

Genom att lära dig konsten att mjölksyra grönsaker kommer du inte bara att stärka din hälsa utan också ge dig själv möjlighet att njuta av enastående smaker och texturer. Mjölksyrade grönsaker kan användas i en mängd olika rätter, från sallader till wraps och till och med som tillbehör till dina favoritkött- eller fiskrätter.

Varför välja vår mjölksyrningskurs i Västerås?

Vi är passionerade inom mat och hälsa och vill dela med oss av vår kunskap till dig. Genom att delta i vår kurs får du inte bara en introduktion till en spännande matlagningsteknik utan också möjligheten att träffa nya människor och utbyta erfarenheter.

Vårt mål är att ge dig en unik upplevelse som kommer att berika både din kunskap och ditt sinne. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och inspirerande atmosfär där du kan utforska, lära och njuta av matlagningens konst.

Så anmäl dig idag och ge din kropp och dina smaklökar den omtanke de förtjänar!

Våra kurser fylls snabbt, så boka din plats redan idag och se fram emot en gastronomisk resa som du sent kommer att glömma!