Lär dig skapa hemdekor i resin
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lär dig skapa hemdekor i resin

Ta chansen att utveckla din konstnärlighet samtidigt som du lär dig den teknik som krävs för att skapa med resin.

Pris: 1039 kr

Välkommen till en spännande workshop där du får utforska den fantastiska världen av resin art. Genom att använda epoxyresin kommer du att skapa två eller tre vackra och unika föremål som kommer att bli perfekta detaljer i ditt hem.

Ett kreativt, lärorikt äventyr

Under denna workshop kommer du att få en grundlig introduktion till användningen av epoxyresin. Du kommer att lära dig att blanda denna härdplast med två komponenter - harts och härdare - och genom en kemisk reaktion skapa en hållbar och slitstark massa. Med denna massa som bas kan du sedan utforska din kreativitet genom att lägga till färger, blomblad, glitter och andra vackra material. Endast din fantasi sätter gränser för vad du kan skapa!

Utforska din kreativitet under två timmar

Workshopen sträcker sig över två timmar där du kommer att få möjlighet att experimentera och prova på olika tekniker inom resin art. Vår erfarna instruktör kommer att guida dig genom processen och ge dig tips och råd för att skapa de bästa resultaten. Du kommer att få tillverka tre unika föremål under workshopen och sedan återkomma en vecka senare för att hämta upp dina konstverk.

Passar alla åldrar och tillfällen

Denna upplevelse är perfekt för både unga och gamla, nybörjare och erfarna konstnärer. Det är en rolig och lärorik aktivitet som kan vara ett utmärkt sätt att fira en speciell dag eller ge som en minnesvärd present. Oavsett om det är en julklapp till mamma, flickvän eller en 80-års present, kommer detta resin art workshop att överträffa förväntningarna.

Våra erbjudanden och möjligheter

Vi erbjuder ett brett utbud av unika upplevelser och workshops för att tillgodose olika intressen och passioner. Utforska vår hemsida för att se alla våra fantastiska erbjudanden och hitta den perfekta presenten eller aktiviteten för dig själv. Vi är stolta över att erbjuda en mängd olika upplevelser inom kultur, livsstil och konst för att göra varje tillfälle extra speciellt.

Boka din plats redan idag!

Bli en del av den inspirerande världen av resin art och låt din konstnärliga sida blomstra!