Lär dig tillverka egen glass
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lär dig tillverka egen glass

Ni kommer att få möjligheten att lära er konsten att skapa äkta italiensk gelato från grunden.

Pris: 1088 kr

Vem älskar inte en ljuvligt krämig glass? Att kunna tillaga den hemma i ditt eget kök är än mer fantastiskt! Ta med dig någon som delar din passion för glass och anmäl er till denna oförglömliga kurs i glasstillverkning. Era smaklökar kommer att jubla!

En smaskig dag fylld med lärande

Under kursen kommer ni att ledsagas av en professionell och erfaren glassexpert som kommer att guida er genom alla steg i tillverkningsprocessen. Ni kommer även att få njuta av tilltugg eller en enklare lunch under dagen. För att ni ska kunna fortsätta experimentera med olika smaker hemma kommer ni också att få med er ett recepthäfte som inspiration.

Vad du kommer att lära dig

  • Tillaga äkta italiensk gelato från grunden
  • Utforska olika basrecept för gelato, såsom cioccolato (choklad), pistacchio (pistage) och limone (citron)
  • Anpassa gelatosmakerna efter säsong och personliga preferenser

Praktisk information

Denna unika upplevelse är öppen för alla åldrar och genomförs i grupp tillsammans med andra glassentusiaster. Kursen erbjuds året runt på utvalda datum och tar cirka 2,5 timmar att genomföra. Inga förkunskaper eller förberedelser krävs för att delta.

En kurs för alla smaker och behov

Vi förstår att varje individ har olika kostpreferenser och eventuella allergier. Därför kan vi anpassa menyn för gravida, vegetarianer, veganer och personer med speciella allergier. Vi vill att alla ska kunna njuta av denna underbara upplevelse till fullo.

Boka din glassiga upplevelse idag!

Ge dig själv eller någon du bryr dig om en sötsak för själen. Denna kurs i glasstillverkning är den perfekta presenten för födelsedagar, jubileum eller helt enkelt för att unna sig något extra. Ta chansen att skapa något magiskt och läckert som kommer att inspirera er att utforska smaker i köket!

Boka nu för en oförglömlig dag med glass!

Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld av smakupplevelser och ny kunskap. Boka din plats redan idag för att säkra en minnesvärd upplevelse. Låt oss tillsammans skapa glassiga minnen!