Lärorik flygtur i flygsimulator
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Lärorik flygtur i flygsimulator

Du kommer att ha tillgång till kartor, checklistor och planering för att göra din flygning så realistisk som möjligt.

Pris: 2249 kr

Få en smak av det mytomspunna pilotyrket genom att själv ta kontroll över ett stort passagerarflygplan i en helt unik simulator. Denna simulator används för att träna riktiga piloter och ger dig en verklighetstrogen upplevelse som inte liknar något annat!

Upptäck en fullskalig B737 simulator i Sverige

Vi erbjuder något unikt i Sverige - en fullskalig B737 simulator som garanterar den bästa möjliga flygupplevelsen. Här kan du uppleva spänningen och nerven som piloterna känner i cockpit. Simulatorn är perfekt för både erfarna flygentusiaster och nybörjare som vill utforska pilotyrket.

Lärorikt och spännande

Denna upplevelse är både lärorik och spännande. Du kommer att få en genomgång av instrument och procedurer innan din flygning börjar. Under denna genomgång kommer du att vara på startbanan och välja din rutt. Ett populärt scenario är en flygning mellan Stockholm Arlanda och Visby.

Efter att ni har valt er rutt kommer ni att utforska olika scenarion vid Visby. Vad skulle hända om ni stöter på ett fågelkrock precis innan landning? Eller om oväder plötsligt drar in över Gotland? Du kommer att få möjligheten att hantera dessa utmaningar och lära dig hur piloter tar snabba beslut i verkliga flygsituationer.

Prova på att flyga!

När du känner dig redo, kliver du in i cockpit och förbereder dig för start. Med tillstånd från flygledningen börjar du din resa. Försiktigt drar du styrspaken mot dig och känner hur planet lyfter. Det är en otrolig känsla att vara i kontroll över ett passagerarflygplan!

Perfekt för alla åldrar och tillfällen

Denna upplevelse är perfekt för en eller två personer, beroende på vilken ort du väljer. I Stockholm kan du boka upplevelsen för en person, medan i Uppsala kan ni vara två personer som delar på timmen. Oavsett om du letar efter en present till födelsedagar, jubileum eller bara en unik upplevelse att dela med någon speciell, så kommer detta att vara en oförglömlig upplevelse.

Boka din flygsimulatorupplevelse idag!

Så varför vänta? Ta chansen att uppleva det spännande och mytomspunna pilotyrket genom att boka en flygsimulatorupplevelse i Stockholm eller Uppsala. Du kommer inte bli besviken!