Ljusterapi - Minskar trötthet
OBS: Bilden är illustrativ och texten kan innehålla faktafel. Vi samarbetar med upplevelse.com.

Ljusterapi - Minskar trötthet

Hos oss kan du koppla av i en avkopplande miljö och låta ljusterapins fördelar revitalisera både kropp och själ.

Pris: 255 kr

Välkommen till en magisk plats där sommaren aldrig tar slut och dina sinnen får ny energi. Välj mellan vårt härliga saltrum eller den inomhusstranden för en unik och avslappnande upplevelse.

Varför välja vår ljusterapi?

  • Vetenskapligt dokumenterade fördelar
  • För en person i alla åldrar
  • Längre sessioner i Stockholm och Västerås, obegränsad tid i Eskilstuna
  • Perfekt energikick under vinterhalvåret

Upptäck våra unika upplevelser

Stockholm: Saltrummet

I Stockholm kan du njuta av en avkopplande session i vårt saltrum, helt byggt av saltkristaller som hjälper till att rena luftvägarna och ge din hud nytt liv. Ljuset reflekteras vackert i saltet och ger dig en maximal ljusterapiupplevelse.

Västerås & Göteborg: Strandrummet

I Västerås och Göteborg har vi skapat det perfekta strandrummet med varmt solljus och 28 graders värme. Gräv ner tårna i den varma sanden och låt tankarna vandra till tropikerna med en uppfriskande alkoholfri drink i handen.

Eskilstuna: Relaxavdelningen

I Eskilstuna får du även tillgång till en stor relaxavdelning med flera bassänger, bastur och en härlig lounge. Koppla av och njut av ett glas mousserande medan du släpper alla bekymmer.

Varför ljusterapi?

Ljusterapin är inte bara en avslappnande upplevelse, den har också en mängd fördelar för din hälsa och välmående. Här är några av anledningarna till varför ljusterapi är ett bra val:

  • Minskar trötthet, stress och huvudvärk
  • Stärker immunförsvaret
  • Godkända ljusterapilampor för medicinskt bruk enligt EU-direktiv

Viktig information att tänka på

  • Förbered dig inför din upplevelse: Medtag lämpliga kläder och handdukar beroende på vilken plats du besöker.
  • Avslappning som passar alla: Oavsett ålder eller kön är ljusterapin en perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.

Vilken upplevelse passar dig?

Ljusterapin är en perfekt presentidé för alla tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, en present till en vän eller helt enkelt en belöning till dig själv, så är ljusterapi en gåva som kommer att uppskattas.

Så varför inte unna dig själv en stunds avkoppling och välbefinnande med vår ljusterapi? Utforska våra olika platser och välj den som passar dig bäst. Ge dig själv den ultimata upplevelsen av välbefinnande och njut av sommaren året om med vår fantastiska ljusterapi.